Rybářský rozcestník

Rybník Rampichov

V arálu našeho rybníku si užije zážitek z rybaření nejen zkušený rybář, ale i úplný začátečník včetně dětí. Pro tyto návštěvníky nabízíme plný servis, tedy zapůjčení prutu, podběráku, prodej návnady, poradenství a po úspěšném lovu i případné očištění a vykuchání chycené ryby (tato služba je za mírný poplatek). Nabízíme Vám jedinečnou možnost vyzkoušet si jestli právě rybaření není ten správný koníček pro Vás nebo Vaše děti. Děti mohou rybařit pouze pod dohledem rodičů. Pro ty z Vás kteří přijedou autem nabízíme bezproblémové zaparkování v těsné blízkosti areálu a pokud se rozhodnete využít MHD, využijte jízdní řád MHD zastávka Letkov a cca 400 m pěšky. Těšíme se na Vás za každého počasí (po předchozí tel. domluvě). Nejen v létě nabízí rybaření nevšední zážitky, ale i zimní chytání ryb tzv. na dírkách, je zážitek na který se nezapomíná. Pro Vaše občerstvení Vám nabídneme teplé i studené nápoje. Vybavení areálu: pergola, sociální zařízení, el síť 220V, lednička, mrazák, tekoucí voda.

Rybník Rampichov

Lokalita

Příkrá 14

Plzeň

32600

GPS 49.719905, 13.469453

Kontakt

Václav Rampich

603877477

rampichov@seznam.cz

www.rampichov.cz

Rozloha rybníku

1,5 ha

Hloubka rybníku

5

Průměrná chycená váha

10

Nejčtenější články

Rozdíly mezi cejnem velkým a cejnkem malým

Zkušený rybář snadno pozná cejna velkého od cejnka malého. Ovšem rybář začátečník, hlavně u mladých jedinců, přeci jen může mít problém tyto příbuzné, z čeledi kaprovitých, rozeznat.

Chytání kaprů, ale i dalších kaprovitých ryb, s návazci s feederovou gumou

Feederová guma je speciální pomůcka určená především pro feederové montáže i když gumu s oblibou používají také plavačkáři, ovšem ti využívají tzv. amortizerovou gumu. Feederová guma se navazuje jako mezičlánek mezi kmenový návazec a koncovou montáž. A proč? Feederová guma dokáže dokonale absorbovat útoky ryb při jejich zdolávání a proto je to skvělá pomůcka při lovu s návazci uvázanými z jemných vlasců či monofilů.

Jak správně udělat rybu na grilu

Ryby jsou skvělé pro pečení na drátěném stojanu. Jejich delikátní maso nevyžaduje dlouhé grilování a pečené při správné teplotě se v ústech krásně rozpadají. Podívejte se, jak dobře připravit rybu na grilu. Pro grilování se nejlépe hodí losos, pstruh, halibut, candát, makrela a okouna. Ryby na grilování musí být čerstvé, nikdy nepečené a zmrazené. Vyčistěte ryby od vnitřností a šupin, opláchněte je a důkladně osušte papírovou utěrkou.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím