Rybářský rozcestník

Pstruhový ráj – rekreační rybaření

Přijměte pozvání na naše bohatě zarybněné rybníky. K dispozici jsou dva čistě pstruhové rybníky, a jeden s kombinovaným způsobem lovu (kapr – jeseter / pstruh). Rybníky Pstruhového ráje se rozkládají na Kutnohorsku a Havlíčkobrodsku, v krajině nezatížené průmyslem, s okolními lesy a pahorky. Všechny jsou výborně dostupné. Kouty: … s několikaletou tradicí lovu pstruhů si za svoji dobu existence vydobyl svým charakterem a atmosférou srdce nejednoho rybáře a má stále co nabídnout, především pro všechny muškaře. Kožlí: … oblíbený malý rybníček určený pro odlov tržních pstruhů a sivenů provozujeme již přes 5 sezón, zaručen je vždy bohatý úlovek, k dispozici pak kompletní zázemí přírodního kempu s kioskem, WC a sprchami. Pilský: … lov trofejních kaprů, jeseterů a amurů, v letních měsících se zde loví nonstop, v zimě na oblíbených dírkách.

Pstruhový ráj - rekreační rybaření

Lokalita

Bohdaneč 87

Bohdaneč

285 25

GPS 49.7796744, 15.2273950

Kontakt

Martin Píbil

602 217 674

[email protected]

www.pstruhovyraj.cz

Povolenka

ano

Rozloha rybníku

2 ha

Hloubka rybníku

3

Průměrná chycená váha

10

Nejčtenější články

Jak zpracovat sumce

Lovem sumců se zabývám delší dobu. Rád se podělím s rybáři o mé zkušenosti, jak takový úlovek zpracovat. Ideální sumec pro kuchyňské zpracování je, podle mě, do 130 cm jeho délky. Větší kusy jsou příliš tučné a to i na uzení, ty já osobně vracím vodě. Často čtu, že sumce je potřeba, před jeho kuchyňským zpracováním celého stáhnout, což je nesmysl. A to platí i v momentě, když chci sumce vyudit. Ze sumce nejprve použiji první 40 cm za hlavou, říkám tomu sumčí svíčková, ideální část sumce na sumčí guláš, filety a nugety (kostky) na opečení a na další kuchyňskou úpravu, například na pomazánky z vařeného masa, ceviches atd. Břicho a maso z hlavy používám na polévku. Zbytek sumce s kůží nařežu na 10-15 cm velké kusy, samozřejmě jdou udělat i menší kusy, na uzení. Mnoho rybářů také neví jak sumce šetrně zabít. V tomto článku najdete můj osvědčený postup zabití sumce a rozdělení sumčího masa podle způsobu tepelné úpravy masa sumce.

Čeští handicapovaní rybáři vezou bronz z mistrovství světa!

Skvělého úspěchu dosáhl tým českých handicapovaných rybářů na Mistrovství světa v bulharském Plovdivu (14. – 15. 6.), kde získal bronzové medaile. Skončilo tak osmileté čekání na cenný kov. Český tým handicapovaných rybářů tvořili téměř výhradně členové místní organizace Kladruby u Vlašimi. Zisk medaile je o to cennější, že Češi na světovém šampionátu startovali s největšími zdravotními handicapy z všech zúčastněných týmů…

Obal na plynovou láhev o objemu 10 kg

Kdo pravidelně jezdí k vodě a používá plynové bomby ví, že především v podzimních a zimních měsících, když přituhne, je venku pod 10 °C, ale i méně, plyn zlobí, nemá takový výkon, jako v letních měsících, když je okolní teplota mnohem a mnohem vyšší. Pak se hodí bombu uchovávat v teple. Ale jak to zařídit?