Rybářský rozcestník

Hruškov rybník

Soukromý rybářský revír Hruškov 7ha se nachází 35 km od Prahy u Stříbrné Skalice v okrese Praha-Východ. Revír je bohatě zarybněn všemi druhy ryb a svou obsádkou uspokojí vyznavače téměř všech rybolovných technik. Zastoupen je v hojné míře kapr, a to v délkách do 105 cm(24 kg), candát do 100 cm, štika do 110 cm, amur do 105 cm, okoun do 40 cm, pstruh duhový do 50 cm, úhoř, mník jednovousý a veškerá možná bílá ryba. Z exotičtějších ryb jsou zastoupeni jeseter (albín, ruský, sibiřský, jadranský) do 150 cm a veslonos americký do 115cm, sumec albín (chráněný celoročně), sumec obecný (nesmí být v případě ulovení vrácen vodě). Dále můžete chytit zlaté kapry(KOI), zlaté líny a zlaté jeseny.

Hruškov rybník

Lokalita

Stříbrná Skalice

Stříbrná Skalice

28163

GPS 49.9108219, 14.8310672

Kontakt

Sportovní Rybolov Hruškov,s.r.o.

602279289

podoubsky@ok-sas.cz

www.hruskov.cz

Povolenka

ano

Rozloha rybníku

7 ha

Hloubka rybníku

1

Průměrná chycená váha

11

Nejčtenější články

Na candáty s PVA

Při chytání candátů si můžeme podobně pomoci zvýšit šance na záběr, jako například při chytání kaprů, jen stačí kromě nástrahy lovné místo zakrmit kousky rybího masa. K tomu nám poslouží například PVA punčocha.

Lov kaprovitých ryb ve studené vodě

Někdo doma nevydrží, ani když je chladno a voda ledová. Právě v pozdních podzimních a zimních měsících je třeba použít nástrahu při chytání kaprovitých ryb, která je ve studené vodě rychleji rozpustná a tak ve vodě tvoří stopu, která by mohla prásknout do nosu v tu dobu líným rybám, které rozhodně v zimě nepřekypují aktivitou. Stejně vhodné je ve zvýšené míře používat různé obalovací pasty a dipy, které nám pomohou zvýšit atraktivnost nástrahy. Ovšem jen dobrá nástraha nám úspěšný lov v zimním období bohužel nezajistí.

Chytání dravců na makrelí ocásek

Ano, je to tak. I na ocas makrely se dá celkem úspěšně chytat například štiky. I když „kudličky“ makrelu nemají šanci ve vodě nikdy potkat, přesto právě její ocásky jim fakt dost chutnají. A tak když budete v létě grilovat makrely, uřízněte jim konce těla a dejte je do mrazáku. Na podzim se vám budou hodit při lovu dravců, především pak štik. Ovšem i další části makrely našim dravcům chutnají!

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím