Rybářský rozcestník

ML SPORT Rybářské potřeby

Pordejna rybářských potřeb i e-shop. MLSPORT.cz nabízí opravdu široký sortiment potřeb pro rybáře. Letité zkušenosti z prodeje, ale i aktivního sportovního rybaření využíváme, abychom vám nabídli nejlepší rybářské potřeby na trhu, lákavé ceny a neustále nové zboží.

ML SPORT Rybářské potřeby

Adresa

Bohunická 238/67, Horní Heršpice

Brno

619 00

GPS 49.167290, 16.606361

Kontakt

+420 724 775 582

[email protected]

http://www.mlsport.cz/

Hledáte kvalitní rybářské vybavení od ověřených, vám známých výrobců? Pokud ano, pak nás určitě navštivte v naší kamenné prodejně v Brně. Úctyhodná prodejní plocha umožňuje prezentovat veškerý námi nabízený sortiment. Přítomen je navíc profesionální personál, který vám kromě pomoci při samotném výběru poradí, které vybavení bude nejvhodnější.

Proč nakoupit v naší rybářské prodejně?

  • Ucelená nabídka na všechny rybolovné techniky
  • Nabídka vybavení i na moře
  • Garantujeme rychlé dodání v ČR i na Slovensko
  • Nabízíme dopravu od 1 500 Kč zdarma
  • ML Sport tvoří aktivní rybáři s bohatými zkušenostmi
  • Pečlivě vybíráme sortiment a zaručujeme jeho kvalitu
  • Sledujeme ceny na trhu, kterým se aktivně přizpůsobujeme a snažíme se je držet na nízké úrovni

Kde se nachází brněnský ML Sport?

Prodejna rybářských potřeb ML Sport v Brně se nachází hned vedle hlavní výpadovky na Vídeň na ulici Bohunická 67. Pohodlně se k nám dostanete městskou hromadnou dopravou a zaparkujete automobilem – pro návštěvníky vyhrazeno parkování ZDARMA přímo před vchodem do prodejny!

Nejčtenější články

Jak zpracovat sumce

Lovem sumců se zabývám delší dobu. Rád se podělím s rybáři o mé zkušenosti, jak takový úlovek zpracovat. Ideální sumec pro kuchyňské zpracování je, podle mě, do 130 cm jeho délky. Větší kusy jsou příliš tučné a to i na uzení, ty já osobně vracím vodě. Často čtu, že sumce je potřeba, před jeho kuchyňským zpracováním celého stáhnout, což je nesmysl. A to platí i v momentě, když chci sumce vyudit. Ze sumce nejprve použiji první 40 cm za hlavou, říkám tomu sumčí svíčková, ideální část sumce na sumčí guláš, filety a nugety (kostky) na opečení a na další kuchyňskou úpravu, například na pomazánky z vařeného masa, ceviches atd. Břicho a maso z hlavy používám na polévku. Zbytek sumce s kůží nařežu na 10-15 cm velké kusy, samozřejmě jdou udělat i menší kusy, na uzení. Mnoho rybářů také neví jak sumce šetrně zabít. V tomto článku najdete můj osvědčený postup zabití sumce a rozdělení sumčího masa podle způsobu tepelné úpravy masa sumce.

Čeští handicapovaní rybáři vezou bronz z mistrovství světa!

Skvělého úspěchu dosáhl tým českých handicapovaných rybářů na Mistrovství světa v bulharském Plovdivu (14. – 15. 6.), kde získal bronzové medaile. Skončilo tak osmileté čekání na cenný kov. Český tým handicapovaných rybářů tvořili téměř výhradně členové místní organizace Kladruby u Vlašimi. Zisk medaile je o to cennější, že Češi na světovém šampionátu startovali s největšími zdravotními handicapy z všech zúčastněných týmů…

Obal na plynovou láhev o objemu 10 kg

Kdo pravidelně jezdí k vodě a používá plynové bomby ví, že především v podzimních a zimních měsících, když přituhne, je venku pod 10 °C, ale i méně, plyn zlobí, nemá takový výkon, jako v letních měsících, když je okolní teplota mnohem a mnohem vyšší. Pak se hodí bombu uchovávat v teple. Ale jak to zařídit?