Rybářský rozcestník

Zámeček Kroměříž rybník

RYBNÍK ZÁMEČEK KROMĚŘÍŽ, POZOR! PŘÍJEZDOVÁ CESTA NA RYBNÍK POUZE KOLEM ZAHRADNICTVÍ BALOUN !! ( cesta 1 ), VE VODĚ JE JEŠTĚ 250KG ( cca 1000KS ) PSTRUHŮ !!!!!!! 21.4.2016 – MUŠKAŘENÍ + PŘÍVLAČ !!!!!!!, LOVÍ ZE BŘEHU A Z LOĎEK !!, TROFEJNÍ KAPŘI JIŽ BEROU !!!!!!, CELOROČNÍ PŘÍVLAČ,MUŠKAŘENÍ, KAPRAŘINA NONSTOP !!!!! NÁSTRAŽNÍ RYBIČKY – PRODEJ CELOROČNĚ

Zámeček Kroměříž rybník

Lokalita

Ovocná 1860/53

Kroměříž

76701

GPS 49.285623, 17.442317

Kontakt

Vítězslav Konečný

602 738 633

vitezslav.konecny@tiscali.cz

www.jakoz.cz

Povolenka

ano

Rozloha rybníku

2 ha

Hloubka rybníku

3

Průměrná chycená váha

12

Nejčtenější články

Rozdíly mezi cejnem velkým a cejnkem malým

Zkušený rybář snadno pozná cejna velkého od cejnka malého. Ovšem rybář začátečník, hlavně u mladých jedinců, přeci jen může mít problém tyto příbuzné, z čeledi kaprovitých, rozeznat.

Chytání kaprů, ale i dalších kaprovitých ryb, s návazci s feederovou gumou

Feederová guma je speciální pomůcka určená především pro feederové montáže i když gumu s oblibou používají také plavačkáři, ovšem ti využívají tzv. amortizerovou gumu. Feederová guma se navazuje jako mezičlánek mezi kmenový návazec a koncovou montáž. A proč? Feederová guma dokáže dokonale absorbovat útoky ryb při jejich zdolávání a proto je to skvělá pomůcka při lovu s návazci uvázanými z jemných vlasců či monofilů.

Jak správně udělat rybu na grilu

Ryby jsou skvělé pro pečení na drátěném stojanu. Jejich delikátní maso nevyžaduje dlouhé grilování a pečené při správné teplotě se v ústech krásně rozpadají. Podívejte se, jak dobře připravit rybu na grilu. Pro grilování se nejlépe hodí losos, pstruh, halibut, candát, makrela a okouna. Ryby na grilování musí být čerstvé, nikdy nepečené a zmrazené. Vyčistěte ryby od vnitřností a šupin, opláchněte je a důkladně osušte papírovou utěrkou.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím