Rybářský rozcestník

Lovíme sumce

Rybolovem se zabýváme již více jak 20 let. Na tomto webu naleznete nejenom e-shop, který jsme rozšířili o nové zboží, ale i spoustu fotek a článků z našeho rybaření. Nově na našich stránkách naleznete videa, kde budeme testovat produkty, které v našem e-shopu nabízíme. Pravidelně držíme jedny z nejlevnějších cen na trhu bez registrace!

Lovíme sumce

Adresa

Karla Horkého 486

Ronov nad Doubravou

53842

GPS 49.8904894, 15.5259886

Kontakt

Ondřej Sádlík

608 141 948

rybolov@sumci.com

www.lovimesumce.cz

Ve Španělsku na řece Ebro (Horní přehrada Mequinenza)  rybaříme téměř po celý rok. V případě zájmu o pobyt v kempu nebo průvodcovské služby nás neváhejte kontaktovat na:
e- mail: OndraSadlik@seznam.cz nebo mob.:  00420 606 056 424 NOVÉ!

Nejčtenější články

NONSTOP – lov ryb po půlnoci. Proč s ním všichni dělají takovou vědu?

Dříve jsem byl velkým propagátorem lovu ryb pře půlnoc, nyní již mám pochyby, jak moc jde o výhodu moci chytat ryby celou noc. Po několika letech, co na revírech v NONSTOP režimu chytám, jsem totiž zjistil, že těch ryb, chycených v noci, zase až tak moc není.

Cíleně pro rybí maso chodí k vodě jen něco málo přes 4 % registrovaných rybářů

Z naší ankety s otázkou: „Proč vlastně rybařím?“, jasně vyplývá, že k vodě pro rybí maso chodí jen malé procento rybářů. Většina nás rybářů má totiž jiný důvod, proč vlastně k vodě na ryby chodí. Možná budete překvapeni, jak více jak 8 000 rybářů, v naší anketě, tedy hlasovalo.

Žebrové krmítko naplněné pečivem

V žebrovém krmítku skvěle drží jak větší kusy rohlíku, tak i kousky chleba. Lze pečivem naplnit a plně nahradit klasickou zakrmovací směs. I když jde o nouzové řešení, pokud nám například dojde zakrmovací směs, občas se vyplatí pečivo nasadit i místo krmné směsi jako hlavní zakrmovací složku krmení.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím