Rybářský rozcestník

Lovíme sumce

Rybolovem se zabýváme již více jak 20 let. Na tomto webu naleznete nejenom e-shop, který jsme rozšířili o nové zboží, ale i spoustu fotek a článků z našeho rybaření. Nově na našich stránkách naleznete videa, kde budeme testovat produkty, které v našem e-shopu nabízíme. Pravidelně držíme jedny z nejlevnějších cen na trhu bez registrace!

Lovíme sumce

Adresa

Karla Horkého 486

Ronov nad Doubravou

53842

GPS 49.8904894, 15.5259886

Kontakt

Ondřej Sádlík

608 141 948

rybolov@sumci.com

www.lovimesumce.cz

Ve Španělsku na řece Ebro (Horní přehrada Mequinenza)  rybaříme téměř po celý rok. V případě zájmu o pobyt v kempu nebo průvodcovské služby nás neváhejte kontaktovat na:
e- mail: OndraSadlik@seznam.cz nebo mob.:  00420 606 056 424 NOVÉ!

Nejčtenější články

Hybridní techniky lovu ryb

Občas rybář prostě musí vytáhnout ze šuplíku nějakou techniku lovu, co zrovna nepatří k těm obvyklým, aby buď přelstil nějakou tu chytrou rybu, nebo v tu chvíli, kdy to vyžaduje momentální situace na revíru a lovném místě například díky špatnému počasí. A někteří z nás prostě kombinování různých technik milují. I já patřím mezi tyto neortodoxní rybáře, co se nebojí propojovat různé techniky lovu i když na první pohled mohou vypadat pro někoho tak trochu bizarně.

Zmrazené nástražní rybky

Při chytání například candátů, je skvělou nástrahou menší živá, nebo i mrtvá rybka. Ovšem tu nemáme vždy po ruce, naopak někdy zase nevíme, co s přebytečnou nástrahou. Pak malé rybky můžeme prošít návazcem s háčkem a zamrazit!

Zatraktivnění návnady pomocí červů nebo žížal

Pokud do krmné směsi přidáte něco živého, například masové červy nebo nasekané žížaly, dokáže vaše návnada nejen lépe přilákat bílou rybu, ale také ji déle udrží v lovném místě, což je druhý důvod, proč zakrmovat.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím