Rybářský rozcestník

Tomáš Blažek & Friends

Obchod pro kapraře v Kolíně a také e-shop! Pro firmu Tomáš Blažek byl rok 2015 zlomový. Tomáš si začal plnit svůj další sen a uvedl na trh svou vlastní značku Tomáš Blažek & Friends. Neváhejte a přijďte nás navštívit do naší Kaprařské speciálky, ve které jsou k dostání nejen návnady a nástrahy pro kapry, ale veškeré produkty co moderní rybář potřebuje od bivaku až po bižuterii určenou k lovu kaprů.

Tomáš Blažek & Friends

Adresa

Pražská 54

Kolín

280 02

Kontakt

Tomáš Blažek

725950390

blazek@tomasblazek.com

www.tomasblazek.com

Prodejna Kolín: Otevírací doba: Po- Pá 9.00 – 17.00 hod. Po telefonické dohodě kdykoli!

Tel: +420 776 590 032

Budeme se na Vás těšit!

Tomáš Blažek & Friends

Žij svůj sen…

Nejčtenější články

Hybridní techniky lovu ryb

Občas rybář prostě musí vytáhnout ze šuplíku nějakou techniku lovu, co zrovna nepatří k těm obvyklým, aby buď přelstil nějakou tu chytrou rybu, nebo v tu chvíli, kdy to vyžaduje momentální situace na revíru a lovném místě například díky špatnému počasí. A někteří z nás prostě kombinování různých technik milují. I já patřím mezi tyto neortodoxní rybáře, co se nebojí propojovat různé techniky lovu i když na první pohled mohou vypadat pro někoho tak trochu bizarně.

Zmrazené nástražní rybky

Při chytání například candátů, je skvělou nástrahou menší živá, nebo i mrtvá rybka. Ovšem tu nemáme vždy po ruce, naopak někdy zase nevíme, co s přebytečnou nástrahou. Pak malé rybky můžeme prošít návazcem s háčkem a zamrazit!

Zatraktivnění návnady pomocí červů nebo žížal

Pokud do krmné směsi přidáte něco živého, například masové červy nebo nasekané žížaly, dokáže vaše návnada nejen lépe přilákat bílou rybu, ale také ji déle udrží v lovném místě, což je druhý důvod, proč zakrmovat.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím