Rybářský rozcestník

Easy fishing

Výrobce PVA! Máme bohaté zkušenosti s textilní výrobou, jsme specializovaní na strojní výrobu paličkovaných krajek (viz náš home web www.topak.cz) a zpracování PVA materiálů není pro nás, na rozdíl od jiných výrobců, žádným problémem. Technologie paličkované výroby je nejvhodnější k výrobě kvalitních PVA výrobků pro rybaření, zvládá dokonale nejsložitější druhy textilních vazeb, které metodou pletení nelze dosáhnout.

Easy fishing

Adresa

Drnovice 322

Drnovice u Lysic

679 76

GPS 49.4674006, 16.5367611

Kontakt

EasyFISHING s.r.o.

516 472 116

[email protected]

http://www.easyfishing.eu/

Jak jsme testovali:

Před zahájení prodeje našich PVA výrobků jsme dali velkou kompletní sérii výrobků několika našim „testovacím“ rybářům. Na testování se celý rok 2008 a 2009 podílel tým firmy www.vasr.cz. V roce 2009 se k testování a dolaďování našich výrobků připojil i Michal Kučera – MIKBAITS (www.mikbaits.cz) se svým týmem.
Vydatně nám pomáhali s úpravami punčoch, sbírali zkušenosti, připomínkovali naše jednotlivé provedení, plnili vlastními boilies, trhali, rozpouštěli, nahazovali, navrhovali změny a hlavně chytali, chytali a chytali. My jsme provedli řadu technických úprav aby byly naše punčochy nejlepší. A teď jsou pro vás připravené. Díky všem za profesionální spolupráci.

Co všechno ovlivní úspěch?:
1. Velikost montáže
2. Teplota vody
3. Váha celé montáže
4. Způsob napěchování
5. Hloubka ponoření
6. Proudění vody.

Nejčtenější články

Jak zpracovat sumce

Lovem sumců se zabývám delší dobu. Rád se podělím s rybáři o mé zkušenosti, jak takový úlovek zpracovat. Ideální sumec pro kuchyňské zpracování je, podle mě, do 130 cm jeho délky. Větší kusy jsou příliš tučné a to i na uzení, ty já osobně vracím vodě. Často čtu, že sumce je potřeba, před jeho kuchyňským zpracováním celého stáhnout, což je nesmysl. A to platí i v momentě, když chci sumce vyudit. Ze sumce nejprve použiji první 40 cm za hlavou, říkám tomu sumčí svíčková, ideální část sumce na sumčí guláš, filety a nugety (kostky) na opečení a na další kuchyňskou úpravu, například na pomazánky z vařeného masa, ceviches atd. Břicho a maso z hlavy používám na polévku. Zbytek sumce s kůží nařežu na 10-15 cm velké kusy, samozřejmě jdou udělat i menší kusy, na uzení. Mnoho rybářů také neví jak sumce šetrně zabít. V tomto článku najdete můj osvědčený postup zabití sumce a rozdělení sumčího masa podle způsobu tepelné úpravy masa sumce.

Čeští handicapovaní rybáři vezou bronz z mistrovství světa!

Skvělého úspěchu dosáhl tým českých handicapovaných rybářů na Mistrovství světa v bulharském Plovdivu (14. – 15. 6.), kde získal bronzové medaile. Skončilo tak osmileté čekání na cenný kov. Český tým handicapovaných rybářů tvořili téměř výhradně členové místní organizace Kladruby u Vlašimi. Zisk medaile je o to cennější, že Češi na světovém šampionátu startovali s největšími zdravotními handicapy z všech zúčastněných týmů…

Obal na plynovou láhev o objemu 10 kg

Kdo pravidelně jezdí k vodě a používá plynové bomby ví, že především v podzimních a zimních měsících, když přituhne, je venku pod 10 °C, ale i méně, plyn zlobí, nemá takový výkon, jako v letních měsících, když je okolní teplota mnohem a mnohem vyšší. Pak se hodí bombu uchovávat v teple. Ale jak to zařídit?