Rybářský rozcestník

Rybník Hradec

Autokemp Hradec se nachází asi 6 km od historického královského města Kadaň směrem na Žatec nedaleko řeky Ohře a velkého sportovního rybníku. V tomto pěkném prostředí a rájem pro rybáře vyrostla chatová oblast mající již více jak 160 chat. Ve vzdálenosti 15 km od ATC se nachází město Klášterec nad Ohří s pěkným zámkem a parkem. Světoznámé lázně Karlovy Vary jsou vzdálené 40 km. Také doporučujeme návštěvu nádherného zámku Krásný Dvůr s rozsáhlým parkem nebo blízkého hradu Hasištejn. Autokemp nabízí zejména místa pro karavany s využitím elektrické přípojky (možnost celoročního umístění karavanů), dále 18 čtyřlůžkových chatiček, tři karavany s dřevěným přístřeškem a místa pro stany. Parkování přímo u chatek.

Rybník Hradec

Lokalita

GPS 50.3697214, 13.3035889

Kontakt

Jiří Malý

603 497 169

maly@atchradec.com

www.atchradec.com

Povolenka

ano

Rozloha rybníku

10 ha

Hloubka rybníku

3

Průměrná chycená váha

10

Nejčtenější články

Rozdíly mezi cejnem velkým a cejnkem malým

Zkušený rybář snadno pozná cejna velkého od cejnka malého. Ovšem rybář začátečník, hlavně u mladých jedinců, přeci jen může mít problém tyto příbuzné, z čeledi kaprovitých, rozeznat.

Chytání kaprů, ale i dalších kaprovitých ryb, s návazci s feederovou gumou

Feederová guma je speciální pomůcka určená především pro feederové montáže i když gumu s oblibou používají také plavačkáři, ovšem ti využívají tzv. amortizerovou gumu. Feederová guma se navazuje jako mezičlánek mezi kmenový návazec a koncovou montáž. A proč? Feederová guma dokáže dokonale absorbovat útoky ryb při jejich zdolávání a proto je to skvělá pomůcka při lovu s návazci uvázanými z jemných vlasců či monofilů.

Jak správně udělat rybu na grilu

Ryby jsou skvělé pro pečení na drátěném stojanu. Jejich delikátní maso nevyžaduje dlouhé grilování a pečené při správné teplotě se v ústech krásně rozpadají. Podívejte se, jak dobře připravit rybu na grilu. Pro grilování se nejlépe hodí losos, pstruh, halibut, candát, makrela a okouna. Ryby na grilování musí být čerstvé, nikdy nepečené a zmrazené. Vyčistěte ryby od vnitřností a šupin, opláchněte je a důkladně osušte papírovou utěrkou.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím