Rybářský rozcestník

Wobler.cz

Dobrý den, jmenuji se Jan Straka. Věnuji se výrobě a prodeji rybářských nástrah, zejména woblerů. Nabízím autentické výrobky vlastní výroby a renomovaných značek, které mají vysokou kvalitu, užitnou hodnotu a především by měly uspokojit potřebu zákazníka najít produkt, který pro něj osobně něco znamená. S e-shopem mi pomáhá moje manželka. Za tuto obětavou práci a trpělivost jí touto cestou děkuji. Přeji Vám hodně hezkých chvil u vody a mnoho rybářských úspěchů. S pozdravem Ing. Straka

Výroba a prodej woblerů

Adresa

Ke Hřbitovu 233

Kolín

28002

GPS 50.033171, 15.206062

Kontakt

Ing. Jan Straka

723 743 072

[email protected]

http://www.wobler.cz/uvod

Nejčtenější články

Největší dětské rybářské závody na rybníce Konopiště

Pořádáme již třetí ročník dětských závodů pro širokou veřejnost( není třeba rybářského lístku). Loňská účast byla 108 dětí. Každý malý závodník má v ceně startovného (100 kč) zajištěné jídlo a pití a drobný prezent. Do 50tého místa garantujeme věcné a hodnotné ceny.

Ryby v české kuchyni – 1. díl

Ryby se v Čechách konzumují po staletí. Dříve hlavně sladkovodní, nyní si oblibu získaly i ryby mořské. Asi nejvýznamnější rybou u nás byl odedávna kapr. Kapr se začal konzumovat již ve středověku a to díky rozmachu rybnikářství, kdy rybníky patřily k běžné součásti feudálních panství, ale i klášterů. Do výstavby rybníků se pak zapojily později i města.

Ryba v české kuchyni – 3. díl

Jak bylo uvedeno v minulých dílech, ryby se ve středověku objevovaly na stolech především šlechty, měšťanů a bohatších sedláků, ovšem postupem času si je mohl dopřát i chudý lid. Zakoupit se daly třeba na trzích, kde tehdy fungoval také barterový systém (směnný obchod), takže chudší vrstvy obyvatel mohly zakoupit nebo častěji směnit ryby od říčních rybářů, kteří je na trh dodávali. Rybáři občas ryby směnili za jiné zboží, za maso od řezníků, zeleninu, ale také košíky, či jiné potřeby do domácnosti, ale i pro práci.