Rybářský rozcestník

JR Products

Český výrobce rybářských potřeb zaměřený na výrobu podložek, bazénků (vaniček), podběráků atd… Vše vyrobeno z tuzemského materiálu!

Adresa

Dvořákova 565

Trutnov

54101

Kontakt

Jaroslav Řehák

603281846

[email protected]

http://www.jrproducts.cz

Vážení přátelé, obchodníci, naše firma se zabývá výrobou  rybářských  potřeb  od roku 1993. Zaměřujeme se také na zakázkovou výrobu. Jsme schopni vyrobit výrobek podle přání zákazníka.  V  sortimentu výrobků najdete naše vlastní produkty,které jsou vyrobeny z kvalitních tuzemských materiálů,které naše firma podporuje.

vážící sak ….

Jsou to například různé druhy EKO vezírů, rybářských bazénků,podložek,vážících  tašek a saků k přechovávání ryb, tyčových bójek, velkých kaprových podběráků a různých doplňků pro rybáře. Veškerý sortiment našich produktů najdete na  webových stránkách www.jrproducts.cz.

podběrák velký hranatý (plovák camo) …

V případě zájmu o jakýkoliv výrobek nás neváhejte kontaktovat  buď e-mailem, telefonicky, případně pošlete přímou objednávku přes náš  e-shop.

bazének ….

Rádi Vám zboží zašleme přepravní službou na dobírku.

Nejčtenější články

Jak zpracovat sumce

Lovem sumců se zabývám delší dobu. Rád se podělím s rybáři o mé zkušenosti, jak takový úlovek zpracovat. Ideální sumec pro kuchyňské zpracování je, podle mě, do 130 cm jeho délky. Větší kusy jsou příliš tučné a to i na uzení, ty já osobně vracím vodě. Často čtu, že sumce je potřeba, před jeho kuchyňským zpracováním celého stáhnout, což je nesmysl. A to platí i v momentě, když chci sumce vyudit. Ze sumce nejprve použiji první 40 cm za hlavou, říkám tomu sumčí svíčková, ideální část sumce na sumčí guláš, filety a nugety (kostky) na opečení a na další kuchyňskou úpravu, například na pomazánky z vařeného masa, ceviches atd. Břicho a maso z hlavy používám na polévku. Zbytek sumce s kůží nařežu na 10-15 cm velké kusy, samozřejmě jdou udělat i menší kusy, na uzení. Mnoho rybářů také neví jak sumce šetrně zabít. V tomto článku najdete můj osvědčený postup zabití sumce a rozdělení sumčího masa podle způsobu tepelné úpravy masa sumce.

Čeští handicapovaní rybáři vezou bronz z mistrovství světa!

Skvělého úspěchu dosáhl tým českých handicapovaných rybářů na Mistrovství světa v bulharském Plovdivu (14. – 15. 6.), kde získal bronzové medaile. Skončilo tak osmileté čekání na cenný kov. Český tým handicapovaných rybářů tvořili téměř výhradně členové místní organizace Kladruby u Vlašimi. Zisk medaile je o to cennější, že Češi na světovém šampionátu startovali s největšími zdravotními handicapy z všech zúčastněných týmů…

Obal na plynovou láhev o objemu 10 kg

Kdo pravidelně jezdí k vodě a používá plynové bomby ví, že především v podzimních a zimních měsících, když přituhne, je venku pod 10 °C, ale i méně, plyn zlobí, nemá takový výkon, jako v letních měsících, když je okolní teplota mnohem a mnohem vyšší. Pak se hodí bombu uchovávat v teple. Ale jak to zařídit?