Rybářský rozcestník

H2O Baits

Firma H2O baits je nováčkem na rybářském trhu. Již samotný název vyznačuje poslání celé firmy a to je výroba vodních nástrah. H2O baits je spojení dvou dlouholetých rybářů, kteří propadli nevyzpytatelnému koníčku a to je lovu kaprů. 33 let intenzivního experimentování při výrobě nástrah a návnad z vlastních i komerčních surovin pomohlo k vytvoření celé řady nástrah, které úspěšně kapry chytají.

H2O Baits

Adresa

Za Lázněmi 865

Jilemnice

514 01

GPS 50.6126661, 15.5145553

Kontakt

Hollman Michal

736180515

info@h2obaits.cz

www.h2obaits.cz

Vše dostalo správný směr přečtením několika knížek od Anglických průkopníků lovu na Boilie. Detailní popisky složení všech možných surovin, které tvoří hlavní obsah zázračných kuliček nám na začátku této éry, otevřeli bránu k možnosti vytvořit si tu svoji nejvychytanější nástrahu. Různé kombinace ptačích zobů určených pro závodní ptactvo, mouček z vodních živočichů, kaseinátů, albuminů, přírodních výtažků, esencí, trávících aminokyselin, chuťových a pachových stimulátorů umožnilo vytvořit vždy originální efektivní nástrahu.

Naším cílem bylo vytvořit rychlé a fungující směsi za přijatelnou cenu. V dnešní rychlé době, kdy na rybařinu moc času nezbývá, je velmi důležité za co nekratší čas dosáhnout záběru.  Tisíce strávených hodin na českých i zahraničních revírech nám přineslo spousty krásných úlovků, které nás přesvědčili o tom, že naše cesta je správná.

Nejčtenější články

Rozdíly mezi cejnem velkým a cejnkem malým

Zkušený rybář snadno pozná cejna velkého od cejnka malého. Ovšem rybář začátečník, hlavně u mladých jedinců, přeci jen může mít problém tyto příbuzné, z čeledi kaprovitých, rozeznat.

Chytání kaprů, ale i dalších kaprovitých ryb, s návazci s feederovou gumou

Feederová guma je speciální pomůcka určená především pro feederové montáže i když gumu s oblibou používají také plavačkáři, ovšem ti využívají tzv. amortizerovou gumu. Feederová guma se navazuje jako mezičlánek mezi kmenový návazec a koncovou montáž. A proč? Feederová guma dokáže dokonale absorbovat útoky ryb při jejich zdolávání a proto je to skvělá pomůcka při lovu s návazci uvázanými z jemných vlasců či monofilů.

Jak správně udělat rybu na grilu

Ryby jsou skvělé pro pečení na drátěném stojanu. Jejich delikátní maso nevyžaduje dlouhé grilování a pečené při správné teplotě se v ústech krásně rozpadají. Podívejte se, jak dobře připravit rybu na grilu. Pro grilování se nejlépe hodí losos, pstruh, halibut, candát, makrela a okouna. Ryby na grilování musí být čerstvé, nikdy nepečené a zmrazené. Vyčistěte ryby od vnitřností a šupin, opláchněte je a důkladně osušte papírovou utěrkou.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím