Rybářský rozcestník

Rybníkařství Nymburk

Jsme chovatelé ryb a v roce 2016 jsme se rozhodli, že na Nymbursku postavíme rybí farmu, aby jsme dokázali dodávat naším zákazníkům ryby v množství, které požadují. Zaměřujeme se převážně na chov lína, amura a kapra, ale i na studenomilné ryby jako je pstruh a siven. V naší farmě dostanete celoročně k prodeji nástražní rybky pro rybáře.

Rybníkařství Nymburk

Adresa

Rybářství Nymburk, Kolínská 280/29

Nymburk

28802

GPS 50.1769483, 15.0492022

Kontakt

+420 724 757 709, +420 606 437 631

[email protected]

www.rybarstvi-nymburk.cz

Najdete nás v areálu zahradnictví v Nymburce. Odbočka mezi kruhovými objezdy u Kauflandu. U nás dostanete násadové ryby pro rybniční hospodářství, jezírkové ryby i nástražní rybky.

Hledáte dodavatele čerstvých ryb pro vaši restauraci nebo hotel? Jsme spolehlivý dodavatel čerstvých ryb. U nás koupíte chutné ryby celoročně díky recirkulačnímu chovu. K chovu ryb využíváme špičkový vodní zdroj a to studniční vodu té nejvyšší kvality. Proto jsou naše ryby chutné a bez nežádoucích zápachů, jako je tomu u ryb chovaných v rybnících.

Nejčtenější články

Jak zpracovat sumce

Lovem sumců se zabývám delší dobu. Rád se podělím s rybáři o mé zkušenosti, jak takový úlovek zpracovat. Ideální sumec pro kuchyňské zpracování je, podle mě, do 130 cm jeho délky. Větší kusy jsou příliš tučné a to i na uzení, ty já osobně vracím vodě. Často čtu, že sumce je potřeba, před jeho kuchyňským zpracováním celého stáhnout, což je nesmysl. A to platí i v momentě, když chci sumce vyudit. Ze sumce nejprve použiji první 40 cm za hlavou, říkám tomu sumčí svíčková, ideální část sumce na sumčí guláš, filety a nugety (kostky) na opečení a na další kuchyňskou úpravu, například na pomazánky z vařeného masa, ceviches atd. Břicho a maso z hlavy používám na polévku. Zbytek sumce s kůží nařežu na 10-15 cm velké kusy, samozřejmě jdou udělat i menší kusy, na uzení. Mnoho rybářů také neví jak sumce šetrně zabít. V tomto článku najdete můj osvědčený postup zabití sumce a rozdělení sumčího masa podle způsobu tepelné úpravy masa sumce.

Čeští handicapovaní rybáři vezou bronz z mistrovství světa!

Skvělého úspěchu dosáhl tým českých handicapovaných rybářů na Mistrovství světa v bulharském Plovdivu (14. – 15. 6.), kde získal bronzové medaile. Skončilo tak osmileté čekání na cenný kov. Český tým handicapovaných rybářů tvořili téměř výhradně členové místní organizace Kladruby u Vlašimi. Zisk medaile je o to cennější, že Češi na světovém šampionátu startovali s největšími zdravotními handicapy z všech zúčastněných týmů…

Obal na plynovou láhev o objemu 10 kg

Kdo pravidelně jezdí k vodě a používá plynové bomby ví, že především v podzimních a zimních měsících, když přituhne, je venku pod 10 °C, ale i méně, plyn zlobí, nemá takový výkon, jako v letních měsících, když je okolní teplota mnohem a mnohem vyšší. Pak se hodí bombu uchovávat v teple. Ale jak to zařídit?