Rybářský rozcestník

Ryba na háčku.cz

Jsme specializovaný e-shop na přívlač. Najdete u nás desítky značek umělých nástrah. Vybrat si můžete z více než 1500 druhů woblerů, přes 1400 druhů gum, množství plandavek a dalších nástrah na sladkovodní i mořský rybolov. Vše, co nabízíme, máme opravdu skladem!

Adresa

Hany Kvapilové 113/11

Olomouc

779 00

Kontakt

Vendula Jíchová

+420608879658

vendula.ji@gmail.com

http://www.rybanahacku.cz

Nejsme mainstream, jsme Ryba na háčku.cz, přímý dovozce mnoha unikátních značek, které jinde v ČR nekoupíte – naší specializací jsou výrobky malých polských výrobcků – woblery Bonito, Hegemon, Siek-M, Krakusek, Microbait, Taps, Bielik, Hunter a chorvatské woblery a gumové nástrahy od firmy Monarch – Dok.

V případě jakékoliv dotazu či nejasností ohledně rybářských potřeb nás neváhejte kontaktovat. S výběrem rybářských potřeb Vám u nás rádi pomůžeme.

Vendula, Ryba na háčku.cz

Nejčtenější články

Rozdíly mezi cejnem velkým a cejnkem malým

Zkušený rybář snadno pozná cejna velkého od cejnka malého. Ovšem rybář začátečník, hlavně u mladých jedinců, přeci jen může mít problém tyto příbuzné, z čeledi kaprovitých, rozeznat.

Chytání kaprů, ale i dalších kaprovitých ryb, s návazci s feederovou gumou

Feederová guma je speciální pomůcka určená především pro feederové montáže i když gumu s oblibou používají také plavačkáři, ovšem ti využívají tzv. amortizerovou gumu. Feederová guma se navazuje jako mezičlánek mezi kmenový návazec a koncovou montáž. A proč? Feederová guma dokáže dokonale absorbovat útoky ryb při jejich zdolávání a proto je to skvělá pomůcka při lovu s návazci uvázanými z jemných vlasců či monofilů.

Jak správně udělat rybu na grilu

Ryby jsou skvělé pro pečení na drátěném stojanu. Jejich delikátní maso nevyžaduje dlouhé grilování a pečené při správné teplotě se v ústech krásně rozpadají. Podívejte se, jak dobře připravit rybu na grilu. Pro grilování se nejlépe hodí losos, pstruh, halibut, candát, makrela a okouna. Ryby na grilování musí být čerstvé, nikdy nepečené a zmrazené. Vyčistěte ryby od vnitřností a šupin, opláchněte je a důkladně osušte papírovou utěrkou.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím