Rybářský rozcestník

Jerezo Nejedlý

Celoroční rybolov 24 hodin denně. Rozloha 3,6 ha, hloubka až 8 m. Začátek lovu od 12 do 12 hodin. Lov po dohodě kdykoliv. Zimní rybolov na dírkách. Možnost zakoupení dárkového poukazu Chyť a pusť. V našem rybářském revíru Jezero Nejedlý je od nového roku nutné ulovené ryby pustit zpět! Provozní řád: Bivakujeme celoročně. Udržujeme pořádek a čistotu (vč. nedopalků). Oheň pouze v komerčně vyrobených grilech. Pobyt a sportovní rybolov je na vlastní nebezpečí. Začátek lovu je od 12 do 12 hodin nebo po dohodě. Obdarujte vaše blízké poukazem na lov ryb v našem rybářském revíru. V případě zájmu o zakoupení dárkového certifikátu nás kontaktujte telefonicky na čísle 736 477 624. Poukaz v hodnotě 900 Kč.

Jerezo Nejedlý

Lokalita

GPS 50.538947, 13.589591

Kontakt

Václav Juhanyák

603 32 16 69

info@jezeronejedly.cz

www.jezeronejedly.cz

Rozloha rybníku

3,6 ha

Hloubka rybníku

8

Průměrná chycená váha

10

Nejčtenější články

Masaři plundrují svazové vody!

Na internetu koluje Print Scrn chatu dvou mladíků, který ukazuje dva masaře v tom pravém světle. Z jejich diskuze totiž vyplývá, že ve svazové vodě chycené ryby prodávají obchodníkům vietnamské národnosti.

Horní míry dravců? Ano nebo ne?

V jedné komunitě na Facebooku se objevila diskuze o snaze stanovit, kromě kaprů, horní míry i dravcům. Jak to vidíte vy? Je potřeba hájit trofejní dravce? Já osobně si nejsem jistý, že například u sumce je třeba nějaké hájení, ale třeba jsem mimo. Pojďme si na toto téma popovídat i u nás na Facebooku!

Do řek tečou z čističek i antidepresiva, ryby jsou méně ostražité a neskrývají se před predátory

Výzkum ukázal, že kvůli chemikáliím v tocích jsou ryby méně aktivní, což může vést k tomu, že se neukryjí před predátory. Vědci zkoumali populaci pstruha obecného v potoku na Prachaticku.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím