Rybářský rozcestník

Jerezo Nejedlý

Celoroční rybolov 24 hodin denně. Rozloha 3,6 ha, hloubka až 8 m. Začátek lovu od 12 do 12 hodin. Lov po dohodě kdykoliv. Zimní rybolov na dírkách. Možnost zakoupení dárkového poukazu Chyť a pusť. V našem rybářském revíru Jezero Nejedlý je od nového roku nutné ulovené ryby pustit zpět! Provozní řád: Bivakujeme celoročně. Udržujeme pořádek a čistotu (vč. nedopalků). Oheň pouze v komerčně vyrobených grilech. Pobyt a sportovní rybolov je na vlastní nebezpečí. Začátek lovu je od 12 do 12 hodin nebo po dohodě. Obdarujte vaše blízké poukazem na lov ryb v našem rybářském revíru. V případě zájmu o zakoupení dárkového certifikátu nás kontaktujte telefonicky na čísle 736 477 624. Poukaz v hodnotě 900 Kč.

Jerezo Nejedlý

Lokalita

GPS 50.538947, 13.589591

Kontakt

Václav Juhanyák

603 32 16 69

info@jezeronejedly.cz

www.jezeronejedly.cz

Rozloha rybníku

3,6 ha

Hloubka rybníku

8

Průměrná chycená váha

10

Nejčtenější články

Hybridní techniky lovu ryb

Občas rybář prostě musí vytáhnout ze šuplíku nějakou techniku lovu, co zrovna nepatří k těm obvyklým, aby buď přelstil nějakou tu chytrou rybu, nebo v tu chvíli, kdy to vyžaduje momentální situace na revíru a lovném místě například díky špatnému počasí. A někteří z nás prostě kombinování různých technik milují. I já patřím mezi tyto neortodoxní rybáře, co se nebojí propojovat různé techniky lovu i když na první pohled mohou vypadat pro někoho tak trochu bizarně.

Zmrazené nástražní rybky

Při chytání například candátů, je skvělou nástrahou menší živá, nebo i mrtvá rybka. Ovšem tu nemáme vždy po ruce, naopak někdy zase nevíme, co s přebytečnou nástrahou. Pak malé rybky můžeme prošít návazcem s háčkem a zamrazit!

Zatraktivnění návnady pomocí červů nebo žížal

Pokud do krmné směsi přidáte něco živého, například masové červy nebo nasekané žížaly, dokáže vaše návnada nejen lépe přilákat bílou rybu, ale také ji déle udrží v lovném místě, což je druhý důvod, proč zakrmovat.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím