Rybářský rozcestník

Betisbaits – rybářské potřeby

Existují nástrahy a jsou ZOOM nástrahy. Rozdíl je nesporný. Chceš důkaz? Tak otevři svůj box s rybářskými nástrahami a nasaď červa od ZOOM. Kdo ho jednou vyzkouší, již nepoužije jiný. Je tak měkký na dotek, tak skutečný, že ryba jistě neodolá. Zde recenze a Napsali jste.

Pokud již máte zkušenosti, můžete zakoupit zde na našem e-shopu, pokud si chcete nastrahy „osahat“ tak máte možnost v naší obchodní kanceláři v Praze, nebo u dobrých prodejců.

Nevite si rady s výběrem správné nástrahy pro Vaši lokalitu a termín? Máte jakékoliv dotazy ohledně použití nástrah a techniky lovu? Neváhejte mě kontaktovat na petr.juranek@betisbaits.eu nebo na telefoním čísle +420 603 419 238.

Betisbaits - rybářské potřeby

Adresa

Rostislavova 8

Praha 4

140 00

GPS 50.0622550, 14.4461225

Kontakt

Petr Juránek

603419238

petr.juranek@betisbaits.eu

www.betisbaits.eu

Nejčtenější články

Rozdíly mezi cejnem velkým a cejnkem malým

Zkušený rybář snadno pozná cejna velkého od cejnka malého. Ovšem rybář začátečník, hlavně u mladých jedinců, přeci jen může mít problém tyto příbuzné, z čeledi kaprovitých, rozeznat.

Chytání kaprů, ale i dalších kaprovitých ryb, s návazci s feederovou gumou

Feederová guma je speciální pomůcka určená především pro feederové montáže i když gumu s oblibou používají také plavačkáři, ovšem ti využívají tzv. amortizerovou gumu. Feederová guma se navazuje jako mezičlánek mezi kmenový návazec a koncovou montáž. A proč? Feederová guma dokáže dokonale absorbovat útoky ryb při jejich zdolávání a proto je to skvělá pomůcka při lovu s návazci uvázanými z jemných vlasců či monofilů.

Jak správně udělat rybu na grilu

Ryby jsou skvělé pro pečení na drátěném stojanu. Jejich delikátní maso nevyžaduje dlouhé grilování a pečené při správné teplotě se v ústech krásně rozpadají. Podívejte se, jak dobře připravit rybu na grilu. Pro grilování se nejlépe hodí losos, pstruh, halibut, candát, makrela a okouna. Ryby na grilování musí být čerstvé, nikdy nepečené a zmrazené. Vyčistěte ryby od vnitřností a šupin, opláchněte je a důkladně osušte papírovou utěrkou.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím