Rybářský rozcestník

Infish.cz – e-shop pro náročné rybáře

Rybářské potřeby Praha InFish.cz je zbrusu nový internetový obchod, ve kterém naleznete kvalitní vybavení pro veškeré metody rybaření za bezkonkurenčně nízké ceny! Vyberte si z naší nabídky to nejkvalitnější vybavení pro lov nedravých i dravých ryb. Nabízíme i potřeby pro rybáře, kteří propadli mořskému rybolovu. Rybářské potřeby Praha InFish.cz nabízí bohatou nabídku toho nejlepšího vybavení pro lov kaprů. Můžete si vybrat kvalitní vybavení pro lov těchto nádherných ryb. Nechybí ale ani bohatá nabídka kvalitních a levných nástrah a návnad na kapry. Na našem e-shopu naleznete i kvalitní rybářské vybavení pro ostatní metody rybaření. Připravili jsme pestrý sortiment vybavení pro lov na plavanou a feeder.

Infish.cz - e-shop pro náročné rybáře

Adresa

Bělohorská 8

Praha 6

GPS 50.0862108N, 14.3834319E

Kontakt

Šmejkal Josef

233 350 008

[email protected]

http://www.infish.cz/

Kromě e-shopu máme kamenný obchod zde: Rybářské potřeby U Gardona, Bělohorská 8, Praha 6, Otevírací doba: Po – Pá od 9 do 18 hodin

Rybářské potřeby U Gardona nabízí široký sortiment rybářského vybavení pro nejrůznější rybolovné metody za velice atraktivní ceny. Rybářský obchod sídlí v Praze 6. Nabídka rybářských potřeb U Gardona splní požadavky začínajících, ale i zkušených rybářů. Neváhejte a přijeďte se sem podívat!
Prodejní plocha 75 m²

Nejčtenější články

Jak zpracovat sumce

Lovem sumců se zabývám delší dobu. Rád se podělím s rybáři o mé zkušenosti, jak takový úlovek zpracovat. Ideální sumec pro kuchyňské zpracování je, podle mě, do 130 cm jeho délky. Větší kusy jsou příliš tučné a to i na uzení, ty já osobně vracím vodě. Často čtu, že sumce je potřeba, před jeho kuchyňským zpracováním celého stáhnout, což je nesmysl. A to platí i v momentě, když chci sumce vyudit. Ze sumce nejprve použiji první 40 cm za hlavou, říkám tomu sumčí svíčková, ideální část sumce na sumčí guláš, filety a nugety (kostky) na opečení a na další kuchyňskou úpravu, například na pomazánky z vařeného masa, ceviches atd. Břicho a maso z hlavy používám na polévku. Zbytek sumce s kůží nařežu na 10-15 cm velké kusy, samozřejmě jdou udělat i menší kusy, na uzení. Mnoho rybářů také neví jak sumce šetrně zabít. V tomto článku najdete můj osvědčený postup zabití sumce a rozdělení sumčího masa podle způsobu tepelné úpravy masa sumce.

Čeští handicapovaní rybáři vezou bronz z mistrovství světa!

Skvělého úspěchu dosáhl tým českých handicapovaných rybářů na Mistrovství světa v bulharském Plovdivu (14. – 15. 6.), kde získal bronzové medaile. Skončilo tak osmileté čekání na cenný kov. Český tým handicapovaných rybářů tvořili téměř výhradně členové místní organizace Kladruby u Vlašimi. Zisk medaile je o to cennější, že Češi na světovém šampionátu startovali s největšími zdravotními handicapy z všech zúčastněných týmů…

Obal na plynovou láhev o objemu 10 kg

Kdo pravidelně jezdí k vodě a používá plynové bomby ví, že především v podzimních a zimních měsících, když přituhne, je venku pod 10 °C, ale i méně, plyn zlobí, nemá takový výkon, jako v letních měsících, když je okolní teplota mnohem a mnohem vyšší. Pak se hodí bombu uchovávat v teple. Ale jak to zařídit?