Rybářský rozcestník

Jezero Dělouš

Revír se nachází v Severních Čechách v těsné blízkosti obce Chlumec, cca 6 km vzdálené od Ústí nad Labem. Jeho rozloha je 26,0 ha (délka je 970 m a šířka 300-450 m). Zarybnění : kapr až 27kg, jeseter až 32kg, amur až 110cm, štika, candát, lín, okoun, karas, úhoř, bílá ryba …

Lokalita

Chlumecká rybářská s.r.o. Moskevská 1497/44

Ústí nad Labem

400 01

Rozloha rybníku

26,0 ha

  • jezero má rozlohu 26ha
  • loví se non-stop 24 hod. na 3 pruty
  • svou členitostí a hloubkovou rozmanitostí je pro kapraře velmi atraktivní
  • hloubka se pohybuje v rozmezí od 1-22m.
  • nejsou zde žádné ostré hrany se slávkami, tudíž lze bez problémů zdolávat ryby ze břehu
  • nabízíme Vám zde absolutní klid a soukromí. Nebudou zde žádní koupající ani pejskaři, kteří by Vás jakkoliv rušili při rybaření.
  • rybí obsádka čítá cca 5.000ks kapra, 40ks jesetera, 100ks amura, spoustu krásných línů, karasů, okounů, bílé ryby….
  • skvělé zarybnění trofejními kapry ( v jezeře plave více jak 100ks kaprů o hmotnosti 20-27kg, jeseteři až 32kg )
  • Lokalita je skutečně půvabná, voda krásně průzračná, ryby čisté a zdravé. Jsou zde dost silné vývěry spodní vody a i v největším suchu je výška hladiny téměř konstantní. Ani v létě tady voda „nekvete“.
  • Kolem břehů je ve vodě rákosový porost a místy jsou dokonce i lekníny.

Nejčtenější články

Rozdíly mezi cejnem velkým a cejnkem malým

Zkušený rybář snadno pozná cejna velkého od cejnka malého. Ovšem rybář začátečník, hlavně u mladých jedinců, přeci jen může mít problém tyto příbuzné, z čeledi kaprovitých, rozeznat.

Chytání kaprů, ale i dalších kaprovitých ryb, s návazci s feederovou gumou

Feederová guma je speciální pomůcka určená především pro feederové montáže i když gumu s oblibou používají také plavačkáři, ovšem ti využívají tzv. amortizerovou gumu. Feederová guma se navazuje jako mezičlánek mezi kmenový návazec a koncovou montáž. A proč? Feederová guma dokáže dokonale absorbovat útoky ryb při jejich zdolávání a proto je to skvělá pomůcka při lovu s návazci uvázanými z jemných vlasců či monofilů.

Jak správně udělat rybu na grilu

Ryby jsou skvělé pro pečení na drátěném stojanu. Jejich delikátní maso nevyžaduje dlouhé grilování a pečené při správné teplotě se v ústech krásně rozpadají. Podívejte se, jak dobře připravit rybu na grilu. Pro grilování se nejlépe hodí losos, pstruh, halibut, candát, makrela a okouna. Ryby na grilování musí být čerstvé, nikdy nepečené a zmrazené. Vyčistěte ryby od vnitřností a šupin, opláchněte je a důkladně osušte papírovou utěrkou.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím