Rybářský rozcestník

Hastrmanka – sport. rybolov

Nabízíme Vám možnost pohodové relaxace v klidném, člověkem téměř neposkvrněném prostředí. Ocitnete se pouze v krásné a malebné přírodě, kde jedinou výjimkou je restaurace v areálu. V restauraci můžete ochutnat skvělou kuchyni nebo využít dobře zásobený bar. Je zde také možnost pronájmu krásných apartmánů s krásným výhledem na rybník a okolní přírodu. Rybník Hastrmanka Vám nabízí: odpočinek a relaxaci v přírodě, upravená lovná místa, zajímavý rybolov s extrémě bojovnými rybami, příjezd a parkování vozidel v areálu, individuální přístup, poradenství a řešení vzniklých problémů při návštěvě vodní plochy, možnost konání netradičních firemních i soukromých akcí …

Hastrmanka - sport. rybolov

Lokalita

Dětmarovice 1034

Dětmarovice

735 71

GPS 49.8791897, 18.4642606

Kontakt

Sportovní rybolov Hastrmanka

732 111 219

info@sportovni-rybolov-hastrmanka.cz

www.sportovni-rybolov-hastrmanka.cz

Povolenka

ano

Rozloha rybníku

1 ha

Nejčtenější články

Na candáty s PVA

Při chytání candátů si můžeme podobně pomoci zvýšit šance na záběr, jako například při chytání kaprů, jen stačí kromě nástrahy lovné místo zakrmit kousky rybího masa. K tomu nám poslouží například PVA punčocha.

Lov kaprovitých ryb ve studené vodě

Někdo doma nevydrží, ani když je chladno a voda ledová. Právě v pozdních podzimních a zimních měsících je třeba použít nástrahu při chytání kaprovitých ryb, která je ve studené vodě rychleji rozpustná a tak ve vodě tvoří stopu, která by mohla prásknout do nosu v tu dobu líným rybám, které rozhodně v zimě nepřekypují aktivitou. Stejně vhodné je ve zvýšené míře používat různé obalovací pasty a dipy, které nám pomohou zvýšit atraktivnost nástrahy. Ovšem jen dobrá nástraha nám úspěšný lov v zimním období bohužel nezajistí.

Chytání dravců na makrelí ocásek

Ano, je to tak. I na ocas makrely se dá celkem úspěšně chytat například štiky. I když „kudličky“ makrelu nemají šanci ve vodě nikdy potkat, přesto právě její ocásky jim fakt dost chutnají. A tak když budete v létě grilovat makrely, uřízněte jim konce těla a dejte je do mrazáku. Na podzim se vám budou hodit při lovu dravců, především pak štik. Ovšem i další části makrely našim dravcům chutnají!

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím