Rybářský rozcestník

Vrbenský – jezero

Propadlina Vrbenský vznikla před několika desítkami let propojením tří původních menších vodních ploch. Nachází se v lokalitě uprostřed listnatého lesa, jen několik kilometrů od města Most. Jezero Vrbenský začalo 1. dubna 2003 oficiálně fungovat jako lokalita s nadstandardními podmínkami rybolovu. Už od prvních momentů jejího vzniku jsme se snažili s maximální péčí a citlivostí vytvořit lokalitu, která si mezi širokou rybářskou veřejností najde oblibu díky přívětivému prostředí, profesionálním službám personálu a skutečně ojedinělou kvalitou zarybnění. V této snaze stále pokračujeme a pravidelně hledáme nové cesty, jak pro sportovní rybáře z celé Evropy vytvořit co nejlepší podmínky. Vymýšlíme nové cesty jak jim umožnit prožít ty nejkrásnější rybářské chvíle. Snažíme se, aby si od nás odváželi ty nejtrvalejší a nejhezčí vzpomínky a věříme, že se nám to daří.

Vrbenský - jezero

Lokalita

Jezerní 211

Most

43401

GPS 50.5296486, 13.6025353

Kontakt

Karel Richtr

737 237 403

jezero@jezero-vrbensky.cz

www.jezero-vrbensky.cz

Rozloha rybníku

8 ha

Hloubka rybníku

5

Průměrná chycená váha

20

Nejčtenější články

Rozdíly mezi cejnem velkým a cejnkem malým

Zkušený rybář snadno pozná cejna velkého od cejnka malého. Ovšem rybář začátečník, hlavně u mladých jedinců, přeci jen může mít problém tyto příbuzné, z čeledi kaprovitých, rozeznat.

Chytání kaprů, ale i dalších kaprovitých ryb, s návazci s feederovou gumou

Feederová guma je speciální pomůcka určená především pro feederové montáže i když gumu s oblibou používají také plavačkáři, ovšem ti využívají tzv. amortizerovou gumu. Feederová guma se navazuje jako mezičlánek mezi kmenový návazec a koncovou montáž. A proč? Feederová guma dokáže dokonale absorbovat útoky ryb při jejich zdolávání a proto je to skvělá pomůcka při lovu s návazci uvázanými z jemných vlasců či monofilů.

Jak správně udělat rybu na grilu

Ryby jsou skvělé pro pečení na drátěném stojanu. Jejich delikátní maso nevyžaduje dlouhé grilování a pečené při správné teplotě se v ústech krásně rozpadají. Podívejte se, jak dobře připravit rybu na grilu. Pro grilování se nejlépe hodí losos, pstruh, halibut, candát, makrela a okouna. Ryby na grilování musí být čerstvé, nikdy nepečené a zmrazené. Vyčistěte ryby od vnitřností a šupin, opláchněte je a důkladně osušte papírovou utěrkou.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím