Rybářský rozcestník

Boat 007

Nabízíme nafukovací čluny a motorové lodě různých značek včetně lodních motorů a široký sortiment lodního příslušenství pro maximální pohodlí Vaší plavby. Námi nabízené lodě jsou vyrobeny z velmi kvalitních materiálů. V sekci lodní motory naleznete široký výběr různých značek za příznivé ceny. Provádíme také servis nafukovacích člunů, lodí a lodních motorů a to zakoupených nejen u nás. Potřebujete poradit s výběrem vhodného člunu či lodního motoru? Neváhejte se na nás obrátit s jakýmkoliv dotazem. Nabízíme poradenství v jakékoliv oblasti námi nabízeného zboží.

Boat 007

Adresa

Mladoboleslavská 23/258

Praha 9 - Kbely

197 00

GPS 50.130186, 14.546055

Kontakt

Jiří Brzobohatý

775645674

info@boat007.cz

www.boat007.cz

Nejčtenější články

Hybridní techniky lovu ryb

Občas rybář prostě musí vytáhnout ze šuplíku nějakou techniku lovu, co zrovna nepatří k těm obvyklým, aby buď přelstil nějakou tu chytrou rybu, nebo v tu chvíli, kdy to vyžaduje momentální situace na revíru a lovném místě například díky špatnému počasí. A někteří z nás prostě kombinování různých technik milují. I já patřím mezi tyto neortodoxní rybáře, co se nebojí propojovat různé techniky lovu i když na první pohled mohou vypadat pro někoho tak trochu bizarně.

Zmrazené nástražní rybky

Při chytání například candátů, je skvělou nástrahou menší živá, nebo i mrtvá rybka. Ovšem tu nemáme vždy po ruce, naopak někdy zase nevíme, co s přebytečnou nástrahou. Pak malé rybky můžeme prošít návazcem s háčkem a zamrazit!

Zatraktivnění návnady pomocí červů nebo žížal

Pokud do krmné směsi přidáte něco živého, například masové červy nebo nasekané žížaly, dokáže vaše návnada nejen lépe přilákat bílou rybu, ale také ji déle udrží v lovném místě, což je druhý důvod, proč zakrmovat.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím