Rybářský rozcestník

Boat 007

Nabízíme nafukovací čluny a motorové lodě různých značek včetně lodních motorů a široký sortiment lodního příslušenství pro maximální pohodlí Vaší plavby. Námi nabízené lodě jsou vyrobeny z velmi kvalitních materiálů. V sekci lodní motory naleznete široký výběr různých značek za příznivé ceny. Provádíme také servis nafukovacích člunů, lodí a lodních motorů a to zakoupených nejen u nás. Potřebujete poradit s výběrem vhodného člunu či lodního motoru? Neváhejte se na nás obrátit s jakýmkoliv dotazem. Nabízíme poradenství v jakékoliv oblasti námi nabízeného zboží.

Boat 007

Adresa

Mladoboleslavská 23/258

Praha 9 - Kbely

197 00

GPS 50.130186, 14.546055

Kontakt

Jiří Brzobohatý

775645674

[email protected]

www.boat007.cz

Nejčtenější články

Rybářský zápisník FishNote

Na Google Play je ke stažení deník pro rybáře, naše aplikace, do kterého si můžete zapisovat nejen své úlovky, ale hlavně další detaily z lovu, jako stav vody, počasí, druh montáže, nástrahy, na který ten konkrétní den ryby zrovna dobře reagovaly…. Po čase, díky zápisníčku, nezapomenete na žádný detail, který vám pomohl k nějakému trofejnímu kusu a příště tak budete moci vše zopakovat! Přesnou statistikou a zapisováním všech důležitých údajů získáte do budoucna další pomůcku, která vám umožní se zlepšit a stát se opravdu úspěšným rybářem.

Aktuálně nejstahovanější aplikace mezi českými rybáři

Již několik měsíců zpět avizovaná, ryze česká, a po všech směrech vylepšená aplikace Fishsurfing 2.0 je právě ke stažení na Google Play, App Storu ale dostupná i z webu na www.fishsurfing.com! Pokud jsi náhodou starou verzi aplikace znal a neoslovila tě, koukni se teď na tuhle novinku! Nový Fishsurfing po designové i funkční stránce posunul prostředí rybářské sociální sítě na úplně jinou úroveň.

Jak zpracovat lína v kuchyni

Lín obecný – Tinca tinca patří mezi rybáři k oblíbeným rybám, proto také jeho lov byl od roku 2021 omezen na čtyři kusy denně. Málokterý rybář však ví jak lína správně připravit ke kulinářským účelům. Hodně rybářů lína stahuje z kůže, vadí jim sliz nebo se snaží oškrábat drobné šupinky z kůže, což je ale škoda, protože po upečení šupinky změknou a jsou poživatelné, u mnoha gurmánů je pak upečená kůže z lína se šupinkami považována za lahůdku. Za lahůdku je lín považován nejen u nás v Česku ale také ve Francii, Itálii, či Německu, kam je státní rybářství před rokem 1989 vyváželo za devizy.