Rybářský rozcestník

Rybník Vrbovec

Na rybníce Vrbovec je povolen rybolov, tento se provádí na udici dle pravidel ČRS a to v době od 1.4. do 17.11. kalendářního roku o sobotách v době od 06.00 hod. do 18.00 hod a nedělích od 06.00 hod. do 12.00 hod Zakoupení povolenky je MOŽNÉ JEN NA MÍSTĚ před zahájením lovu. Tímto zveme zájemce o rybolov na náš revír.

Rybník Vrbovec

Lokalita

Slavkov , Zámecká 246

Slavkov u Opavy

747 57

GPS 49.908225, 17.838108

Kontakt

Jiří Knopp

773 297 467

knopp2@seznam.cz

Tady je to průměrná chytačka, jelikož se každý rok pořádá výlov. Každopádně je tady krásně.  Za pouhých 60,- Kč na den se dá pěkně zarybařit. Ryby se platí na váhu. Rybník je idální, pokud si chcete vzít nějakou rybku večer na grilovačku a nejde vám o trofejní úlovky.

Nejčtenější články

Rozdíly mezi cejnem velkým a cejnkem malým

Zkušený rybář snadno pozná cejna velkého od cejnka malého. Ovšem rybář začátečník, hlavně u mladých jedinců, přeci jen může mít problém tyto příbuzné, z čeledi kaprovitých, rozeznat.

Chytání kaprů, ale i dalších kaprovitých ryb, s návazci s feederovou gumou

Feederová guma je speciální pomůcka určená především pro feederové montáže i když gumu s oblibou používají také plavačkáři, ovšem ti využívají tzv. amortizerovou gumu. Feederová guma se navazuje jako mezičlánek mezi kmenový návazec a koncovou montáž. A proč? Feederová guma dokáže dokonale absorbovat útoky ryb při jejich zdolávání a proto je to skvělá pomůcka při lovu s návazci uvázanými z jemných vlasců či monofilů.

Jak správně udělat rybu na grilu

Ryby jsou skvělé pro pečení na drátěném stojanu. Jejich delikátní maso nevyžaduje dlouhé grilování a pečené při správné teplotě se v ústech krásně rozpadají. Podívejte se, jak dobře připravit rybu na grilu. Pro grilování se nejlépe hodí losos, pstruh, halibut, candát, makrela a okouna. Ryby na grilování musí být čerstvé, nikdy nepečené a zmrazené. Vyčistěte ryby od vnitřností a šupin, opláchněte je a důkladně osušte papírovou utěrkou.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím