Rybářský rozcestník

Ráj Rybářů

Internetový obchod RájRybářů.cz nabízí rybářské potřeby pro začínající, pokročilé i profesionální rybáře. V naší nabídce najdete rybářské potřeby pro všechny druhy rybolovu a různé rybolovné techniky. Jsme rybářský eshop, který je propojen s rybářskou prodejnou v Liberci v Nákladní ulici (kousek za vlakovým nádražím), kde si můžete rybářské potřeby v klidu vyzkoušet, porovnat a případně si od nás nechat poradit.

Ráj Rybářů

Adresa

Nákladní 802

Liberec

460 02

Kontakt

Miroslav Jahelka

+420 606 562 995

[email protected]

https://www.rajrybaru.cz

Rybářské potřeby u nás nakoupíte také v akci 1+1 ZDARMA, zboží s dárkem – VÝHODNÉ SETY , nebo zlevněné zboží v sekci VÝPRODEJ rybářských potřeb. Nakoupíte u nás samozřejmě také novinky rybářských potřeb letošního roku. Rybářské potřeby dodáváme do 48 hodin!

Vyzkoušejte nás a zařaďte se mezi další spokojené rybáře, kteří si oblíbili naše kvalitní výrobky, rychlé dodání, nejnižší ceny a odbornou pomoc. Staňte se našimi fanoušky na Facebooku a využívejte mimořádných nabídek a akcí!

V případě jakékoliv dotazu či nejasností ohledně rybářských potřeb nás neváhejte kontaktovat.
S výběrem rybářských potřeb Vám u nás rádi pomůžeme.

Nejčtenější články

Jak zpracovat sumce

Lovem sumců se zabývám delší dobu. Rád se podělím s rybáři o mé zkušenosti, jak takový úlovek zpracovat. Ideální sumec pro kuchyňské zpracování je, podle mě, do 130 cm jeho délky. Větší kusy jsou příliš tučné a to i na uzení, ty já osobně vracím vodě. Často čtu, že sumce je potřeba, před jeho kuchyňským zpracováním celého stáhnout, což je nesmysl. A to platí i v momentě, když chci sumce vyudit. Ze sumce nejprve použiji první 40 cm za hlavou, říkám tomu sumčí svíčková, ideální část sumce na sumčí guláš, filety a nugety (kostky) na opečení a na další kuchyňskou úpravu, například na pomazánky z vařeného masa, ceviches atd. Břicho a maso z hlavy používám na polévku. Zbytek sumce s kůží nařežu na 10-15 cm velké kusy, samozřejmě jdou udělat i menší kusy, na uzení. Mnoho rybářů také neví jak sumce šetrně zabít. V tomto článku najdete můj osvědčený postup zabití sumce a rozdělení sumčího masa podle způsobu tepelné úpravy masa sumce.

Čeští handicapovaní rybáři vezou bronz z mistrovství světa!

Skvělého úspěchu dosáhl tým českých handicapovaných rybářů na Mistrovství světa v bulharském Plovdivu (14. – 15. 6.), kde získal bronzové medaile. Skončilo tak osmileté čekání na cenný kov. Český tým handicapovaných rybářů tvořili téměř výhradně členové místní organizace Kladruby u Vlašimi. Zisk medaile je o to cennější, že Češi na světovém šampionátu startovali s největšími zdravotními handicapy z všech zúčastněných týmů…

Rozdrcená kukuřice pomocí drtičky na boilies

Pomocí drtičky na boilies lze rozdrtit jak vařenou, tak nakládanou kukuřici. Spolu se slupkami jde o úžasnou surovinu do zakrmovacích směsí. Kalí vodu a vytváří výraznou chuťovou stopu na lovném místě. Podrcené části kukuřice stačí zamíchat do vnadící směsi, ta zásadně sníží vlhkost kukuřičné kaše a tak touto směsí jde chytat jak například s feederovými krmítky, tak směsí můžeme plnit punčochy či sáčky z PVA materiálu.