Rybářský rozcestník

Rybníky Černá v Pošumaví

Soukromý revír určený pro komerční rybolov. Jedná se o soustavu několika rybníků, kterou vybudoval na starém mlýnském náhonu již hrabě Kolowrat. K lovu není potřeba rybářského lístku ani povolenky. Rybolov je u nás možný celoročně. V zimě nabízíme lov „na dírkách“. Obsádka rybníků sestává z pstruhů, sivenů, kaprů, línů a amurů. Během hlavní sezóny jsme schopni čerstvě uloveného pstruha či sivena ihned připravit. Tak můžete pobyt u nás zakončit přijemným posezením nad vlastním úlovkem v maličké venkovní restaurací nad hladinou jednoho z rybníků. Celoročně je na rybárně možné koupit – pstruha, sivena, kapra a štiku. Které zpracujeme dle Vašeho přání.

Rybníky Černá v Pošumaví

Lokalita

Rybníky Černá v Pošumaví čp. 68

GPS 48.738827, 14.113507

Nejčtenější články

Hybridní techniky lovu ryb

Občas rybář prostě musí vytáhnout ze šuplíku nějakou techniku lovu, co zrovna nepatří k těm obvyklým, aby buď přelstil nějakou tu chytrou rybu, nebo v tu chvíli, kdy to vyžaduje momentální situace na revíru a lovném místě například díky špatnému počasí. A někteří z nás prostě kombinování různých technik milují. I já patřím mezi tyto neortodoxní rybáře, co se nebojí propojovat různé techniky lovu i když na první pohled mohou vypadat pro někoho tak trochu bizarně.

Zmrazené nástražní rybky

Při chytání například candátů, je skvělou nástrahou menší živá, nebo i mrtvá rybka. Ovšem tu nemáme vždy po ruce, naopak někdy zase nevíme, co s přebytečnou nástrahou. Pak malé rybky můžeme prošít návazcem s háčkem a zamrazit!

Zatraktivnění návnady pomocí červů nebo žížal

Pokud do krmné směsi přidáte něco živého, například masové červy nebo nasekané žížaly, dokáže vaše návnada nejen lépe přilákat bílou rybu, ale také ji déle udrží v lovném místě, což je druhý důvod, proč zakrmovat.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím