Rybářský rozcestník

Panský rybník

Moderní a stále se rozvíjející soukromý rybářský revír se nachází v údolí Hodkovského potoka. Rozloha tohoto rybníka je 9 ha. Součástí Panského rybníka je rekreační středisko. Nacházíme se v obci Hodkov u Zruče nad Sázavou, 10 km od 56. km dálnice D1. Jsme kaprařský soukromý revír a poskytujeme rybářům nadstandartní zarybnění se zaměřením na lov trofejních ryb. Pro maximální pohodlí rybářů se lov ryb provádí ze zastřešených mol, vždy pro dva rybáře. Nabízíme občerstvení na hrázi rybníka, prodej rybářských potřeb, WC pro rybáře a samozřejmě kvalitní ubytování v plně vybavených chatách.
K rybolovu nabízíme 14 lovných míst, což zaručuje klid a soukromí při lovu. Loví se systémem chyť a pusť. Lov je povolen 24 hodin.

Panský rybník

Lokalita

Panský mlýn 39

Hodkov

28522

GPS 49.775576, 15.150763

Kontakt

Jaroslav Zelenka

604 340 932

panskyrybnik@seznam.cz

www.panskyrybnik.cz

Povolenka

ano

Rozloha rybníku

8,6 ha

Hloubka rybníku

3

Průměrná chycená váha

10

Nejčtenější články

Rozdíly mezi cejnem velkým a cejnkem malým

Zkušený rybář snadno pozná cejna velkého od cejnka malého. Ovšem rybář začátečník, hlavně u mladých jedinců, přeci jen může mít problém tyto příbuzné, z čeledi kaprovitých, rozeznat.

Chytání kaprů, ale i dalších kaprovitých ryb, s návazci s feederovou gumou

Feederová guma je speciální pomůcka určená především pro feederové montáže i když gumu s oblibou používají také plavačkáři, ovšem ti využívají tzv. amortizerovou gumu. Feederová guma se navazuje jako mezičlánek mezi kmenový návazec a koncovou montáž. A proč? Feederová guma dokáže dokonale absorbovat útoky ryb při jejich zdolávání a proto je to skvělá pomůcka při lovu s návazci uvázanými z jemných vlasců či monofilů.

Jak správně udělat rybu na grilu

Ryby jsou skvělé pro pečení na drátěném stojanu. Jejich delikátní maso nevyžaduje dlouhé grilování a pečené při správné teplotě se v ústech krásně rozpadají. Podívejte se, jak dobře připravit rybu na grilu. Pro grilování se nejlépe hodí losos, pstruh, halibut, candát, makrela a okouna. Ryby na grilování musí být čerstvé, nikdy nepečené a zmrazené. Vyčistěte ryby od vnitřností a šupin, opláchněte je a důkladně osušte papírovou utěrkou.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím