Rybářský rozcestník

Dendrobena.cz

Jsme přímí dovozci živých nástrah. Nakupujte z první ruky levně a v té nejvyšší kvalitě! E-shop a kamenné prodejny …

Dendrobena.cz

Adresa

Pozděchov 205

Valašská Polanka

756 11

Naše prodejny:

Chovatelské potřeby, akvaristika Vizovice

Říčanská 336, Vizovice 763 12
+420 773 100 626

Chovatelské potřeby, akvaristika Vsetín

Smetanova 662, Vsetín 755 01
+420 773 100 186

Odběrné místo Opava

Hobzíkova 27, Opava 746 01
+420 774 002 085

Centrální sklad

Pozděchov 205, Valašská Polanka 756 11
+420 773 210 205
info@dendrobena.cz

Nejčtenější články

Rozdíly mezi cejnem velkým a cejnkem malým

Zkušený rybář snadno pozná cejna velkého od cejnka malého. Ovšem rybář začátečník, hlavně u mladých jedinců, přeci jen může mít problém tyto příbuzné, z čeledi kaprovitých, rozeznat.

Chytání kaprů, ale i dalších kaprovitých ryb, s návazci s feederovou gumou

Feederová guma je speciální pomůcka určená především pro feederové montáže i když gumu s oblibou používají také plavačkáři, ovšem ti využívají tzv. amortizerovou gumu. Feederová guma se navazuje jako mezičlánek mezi kmenový návazec a koncovou montáž. A proč? Feederová guma dokáže dokonale absorbovat útoky ryb při jejich zdolávání a proto je to skvělá pomůcka při lovu s návazci uvázanými z jemných vlasců či monofilů.

Jak správně udělat rybu na grilu

Ryby jsou skvělé pro pečení na drátěném stojanu. Jejich delikátní maso nevyžaduje dlouhé grilování a pečené při správné teplotě se v ústech krásně rozpadají. Podívejte se, jak dobře připravit rybu na grilu. Pro grilování se nejlépe hodí losos, pstruh, halibut, candát, makrela a okouna. Ryby na grilování musí být čerstvé, nikdy nepečené a zmrazené. Vyčistěte ryby od vnitřností a šupin, opláchněte je a důkladně osušte papírovou utěrkou.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím