Rybářský rozcestník

Colmic Konopásek – rybářské potřeby

Prodej rybářských potřeb jak v kmenovém obchodě v Poličce, tak na e-shopu na internetu.

Colmic Konopásek - rybářské potřeby

Adresa

Čsl. armády 152

Polička, Horní Předměstí

57201

GPS 49.7147567, 16.2689358

Kontakt

Josef Konopáček

608441474

[email protected]

www.colmic-konopasek.cz

Dobrý den,
Vítám Vás v internetovém obchodě, který doplňuje moji nově otevřenou kamennou prodejnu rybářských potřeb v Poličce, Čsl. armády 152. V sortimentu rybářských potřeb je zastoupena nejen plavaná a feeder, ale i vybavení na vláčení, muškaření a potřeby pro kaprařinu. Z výrobců a dodavatelů je bohatě zastoupena značka Colmic, Sport Carp, Hobby-G, Mivardi, Robinson, Mikado, Marcel Van den Eynde, Cralusso, Hends, Knápek, Hanák, Sensas a AWA-Shima.
Internetový obchod je zatím stále ve svých začátcích a každý den přidáváme nové položky. Preferuji osobní přístup a těším se na osobní setkání v prodejně. V případě, že budete potřebovat dobrou radu při výběru nového rybářského vybavení nebo krmení a doplňků, kontaktujte mě na telefoním čísle 604 855 132.
Váš Josef Konopásek

Nejčtenější články

Jak zpracovat sumce

Lovem sumců se zabývám delší dobu. Rád se podělím s rybáři o mé zkušenosti, jak takový úlovek zpracovat. Ideální sumec pro kuchyňské zpracování je, podle mě, do 130 cm jeho délky. Větší kusy jsou příliš tučné a to i na uzení, ty já osobně vracím vodě. Často čtu, že sumce je potřeba, před jeho kuchyňským zpracováním celého stáhnout, což je nesmysl. A to platí i v momentě, když chci sumce vyudit. Ze sumce nejprve použiji první 40 cm za hlavou, říkám tomu sumčí svíčková, ideální část sumce na sumčí guláš, filety a nugety (kostky) na opečení a na další kuchyňskou úpravu, například na pomazánky z vařeného masa, ceviches atd. Břicho a maso z hlavy používám na polévku. Zbytek sumce s kůží nařežu na 10-15 cm velké kusy, samozřejmě jdou udělat i menší kusy, na uzení. Mnoho rybářů také neví jak sumce šetrně zabít. V tomto článku najdete můj osvědčený postup zabití sumce a rozdělení sumčího masa podle způsobu tepelné úpravy masa sumce.

Čeští handicapovaní rybáři vezou bronz z mistrovství světa!

Skvělého úspěchu dosáhl tým českých handicapovaných rybářů na Mistrovství světa v bulharském Plovdivu (14. – 15. 6.), kde získal bronzové medaile. Skončilo tak osmileté čekání na cenný kov. Český tým handicapovaných rybářů tvořili téměř výhradně členové místní organizace Kladruby u Vlašimi. Zisk medaile je o to cennější, že Češi na světovém šampionátu startovali s největšími zdravotními handicapy z všech zúčastněných týmů…

Obal na plynovou láhev o objemu 10 kg

Kdo pravidelně jezdí k vodě a používá plynové bomby ví, že především v podzimních a zimních měsících, když přituhne, je venku pod 10 °C, ale i méně, plyn zlobí, nemá takový výkon, jako v letních měsících, když je okolní teplota mnohem a mnohem vyšší. Pak se hodí bombu uchovávat v teple. Ale jak to zařídit?