Rybářský rozcestník

Rybářské potřeby a e-shop Kajman

Vítejte v rybářském internetovém obchodě Kajman. Naše firma se zabývá prodejem rybářských potřeb na českém trhu od roku 1993 a jsme prodejci světoznámých rybářských značek. Náš internetový rybářský obchod Kajman Vám nabízí: obrovský výběr rybářských potřeb, kvalitu světových rybářských značek za příznivé ceny, rychlou expedici zboží, dopravu zdarma při nákupu nad 1300,-Kč a odborné rybářské poradenství. Veškeré zboží v našem obchodě máme skladem a bude Vám vyexpedováno v den objednávky, nebo nejpozději následující den. Máte-li jakýkoli dotaz, neváhejte a zavolejte nám na naše kontaktní telefonní číslo 731118812, nebo nám napište na [email protected]. Rádi Vám poradíme. Těšíme se na vaši návštěvu našeho e-shopu a přejeme Vám příjemný nákup.

Kajman

Adresa

Petrské náměstí 1186/1

Praha - Nové Město

11000

GPS 50.0916986, 14.4316522

Kontakt

Ivo Dražský

731 118 812

[email protected]

www.kajman.cz

Nejčtenější články

Jak zpracovat sumce

Lovem sumců se zabývám delší dobu. Rád se podělím s rybáři o mé zkušenosti, jak takový úlovek zpracovat. Ideální sumec pro kuchyňské zpracování je, podle mě, do 130 cm jeho délky. Větší kusy jsou příliš tučné a to i na uzení, ty já osobně vracím vodě. Často čtu, že sumce je potřeba, před jeho kuchyňským zpracováním celého stáhnout, což je nesmysl. A to platí i v momentě, když chci sumce vyudit. Ze sumce nejprve použiji první 40 cm za hlavou, říkám tomu sumčí svíčková, ideální část sumce na sumčí guláš, filety a nugety (kostky) na opečení a na další kuchyňskou úpravu, například na pomazánky z vařeného masa, ceviches atd. Břicho a maso z hlavy používám na polévku. Zbytek sumce s kůží nařežu na 10-15 cm velké kusy, samozřejmě jdou udělat i menší kusy, na uzení. Mnoho rybářů také neví jak sumce šetrně zabít. V tomto článku najdete můj osvědčený postup zabití sumce a rozdělení sumčího masa podle způsobu tepelné úpravy masa sumce.

Čeští handicapovaní rybáři vezou bronz z mistrovství světa!

Skvělého úspěchu dosáhl tým českých handicapovaných rybářů na Mistrovství světa v bulharském Plovdivu (14. – 15. 6.), kde získal bronzové medaile. Skončilo tak osmileté čekání na cenný kov. Český tým handicapovaných rybářů tvořili téměř výhradně členové místní organizace Kladruby u Vlašimi. Zisk medaile je o to cennější, že Češi na světovém šampionátu startovali s největšími zdravotními handicapy z všech zúčastněných týmů…

Rozdrcená kukuřice pomocí drtičky na boilies

Pomocí drtičky na boilies lze rozdrtit jak vařenou, tak nakládanou kukuřici. Spolu se slupkami jde o úžasnou surovinu do zakrmovacích směsí. Kalí vodu a vytváří výraznou chuťovou stopu na lovném místě. Podrcené části kukuřice stačí zamíchat do vnadící směsi, ta zásadně sníží vlhkost kukuřičné kaše a tak touto směsí jde chytat jak například s feederovými krmítky, tak směsí můžeme plnit punčochy či sáčky z PVA materiálu.