Rybářský rozcestník

Jamský – sportovní rybolov

Rybník byl před deseti lety odbahněn a nově zrekonstruován. Má rozlohu 1 ha a hloubku od 1,5 až 4 m. V klidném okolí lesů a luk. Rybník je bohatě zarybněn kaprem, amurem o hmotnosti 2,5 až 12kg. Další nemalou osádku tvoří – candáti, štiky,tolstolobici a okouni. Ryby jsou průběžně dosazovány. V podzimním až jarním období jsou vysazovány pstruzi a siveni. Při dobrých zimních podmínkách je rybářům umožněn rybolov na dírkách. Prostředí vhodné pro víkendovou relaxaci. Možnost ubytování ve 4 lůžkových chatičkách. Prostor pro karavany a stany. Sprcha, wc,občerstvení, prodej základních rybářských potřeb, nástrah a návnad v místě.

Jamský - sportovní rybolov

Lokalita

Jamský rybnik

Vrchotovy

257 53

GPS 49.6860206, 14.5655242

Kontakt

Melanie Koubová

602 279 568

melaniekoubova@seznam.cz

www.jamsky.cz

Povolenka

ano

Rozloha rybníku

1 ha

Hloubka rybníku

4

Průměrná chycená váha

12

Nejčtenější články

Masaři plundrují svazové vody!

Na internetu koluje Print Scrn chatu dvou mladíků, který ukazuje dva masaře v tom pravém světle. Z jejich diskuze totiž vyplývá, že ve svazové vodě chycené ryby prodávají obchodníkům vietnamské národnosti.

Horní míry dravců? Ano nebo ne?

V jedné komunitě na Facebooku se objevila diskuze o snaze stanovit, kromě kaprů, horní míry i dravcům. Jak to vidíte vy? Je potřeba hájit trofejní dravce? Já osobně si nejsem jistý, že například u sumce je třeba nějaké hájení, ale třeba jsem mimo. Pojďme si na toto téma popovídat i u nás na Facebooku!

Do řek tečou z čističek i antidepresiva, ryby jsou méně ostražité a neskrývají se před predátory

Výzkum ukázal, že kvůli chemikáliím v tocích jsou ryby méně aktivní, což může vést k tomu, že se neukryjí před predátory. Vědci zkoumali populaci pstruha obecného v potoku na Prachaticku.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím