Rybářský rozcestník

Jamský – sportovní rybolov

Rybník byl před deseti lety odbahněn a nově zrekonstruován. Má rozlohu 1 ha a hloubku od 1,5 až 4 m. V klidném okolí lesů a luk. Rybník je bohatě zarybněn kaprem, amurem o hmotnosti 2,5 až 12kg. Další nemalou osádku tvoří – candáti, štiky,tolstolobici a okouni. Ryby jsou průběžně dosazovány. V podzimním až jarním období jsou vysazovány pstruzi a siveni. Při dobrých zimních podmínkách je rybářům umožněn rybolov na dírkách. Prostředí vhodné pro víkendovou relaxaci. Možnost ubytování ve 4 lůžkových chatičkách. Prostor pro karavany a stany. Sprcha, wc,občerstvení, prodej základních rybářských potřeb, nástrah a návnad v místě.

Jamský - sportovní rybolov

Lokalita

Jamský rybnik

Vrchotovy

257 53

GPS 49.6860206, 14.5655242

Kontakt

Melanie Koubová

602 279 568

melaniekoubova@seznam.cz

www.jamsky.cz

Povolenka

ano

Rozloha rybníku

1 ha

Hloubka rybníku

4

Průměrná chycená váha

12

Nejčtenější články

Hybridní techniky lovu ryb

Občas rybář prostě musí vytáhnout ze šuplíku nějakou techniku lovu, co zrovna nepatří k těm obvyklým, aby buď přelstil nějakou tu chytrou rybu, nebo v tu chvíli, kdy to vyžaduje momentální situace na revíru a lovném místě například díky špatnému počasí. A někteří z nás prostě kombinování různých technik milují. I já patřím mezi tyto neortodoxní rybáře, co se nebojí propojovat různé techniky lovu i když na první pohled mohou vypadat pro někoho tak trochu bizarně.

Zmrazené nástražní rybky

Při chytání například candátů, je skvělou nástrahou menší živá, nebo i mrtvá rybka. Ovšem tu nemáme vždy po ruce, naopak někdy zase nevíme, co s přebytečnou nástrahou. Pak malé rybky můžeme prošít návazcem s háčkem a zamrazit!

Zatraktivnění návnady pomocí červů nebo žížal

Pokud do krmné směsi přidáte něco živého, například masové červy nebo nasekané žížaly, dokáže vaše návnada nejen lépe přilákat bílou rybu, ale také ji déle udrží v lovném místě, což je druhý důvod, proč zakrmovat.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím