Rybářský rozcestník

Penzion a restaurace Dvorce

Penzion a restaurace Dvorce Třeboň se v okamžiku stane vaším druhým domovem a oblíbeným místem, kam se budete rádi vracet. V našem malém rybníčku Habr, který se nachází hned u penzionu, můžete chytat ryby, nebo je jen krmit. Výborně hodnocené ubytování v rybářsky atraktivní oblasti jižních Čech – Třeboni.

PenzionPenzionpenzion

Lokalita

Dvorce 50

Třeboň

379 01

Výborně hodnocené ubytování v rybářsky atraktivní oblasti jižních Čech – Třeboni.

K penzionu náleží také restaurace, kde si můžete dát pokrmy z domácího BIO hovězího masa z ekofarmy Dvorce, farmářské kuře a kachnu z vlastního chovu a čerstvé ryby z vlastních rybníků nebo z třeboňského rybářství.

Večeře pro hotelové hosty a hosty s rezervací jsou podávány formou rautu. Vše z čerstvých surovin a v létě a na podzim dokonce se zeleninou a bylin z vlastní zahrady.

Ceník:
Aktuální ceník k nalezení na adrese https://www.dvorce.cz/

Ostatní:
V našem malém rybníčku Habr, který se nachází hned u penzionu, můžete chytat ryby, nebo je jen krmit. Rádi Vám zapůjčíme prut na chytání i s podběrákem.

Nejčtenější články

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

Nejoblíbenější rybářské závody na světě

Svět rybaření a hazardních her má nečekaná spojení, kde se sofistikovaný a zajímavý svět kasin prolíná s vášní pro rybaření. V posledních letech se objevily jedny z nejzajímavějších a nejoblíbenějších automatů, které ztělesňují rybářské umění. Díky odlišnostem a rozmanitosti rybářských témat přitahují tyto hry pozornost jak rybářských nadšenců, tak hráčů.