Rybářský rozcestník

Atc Lázně Bohdaneč

Ubytování v chatkách, restaurace a WC 50 metrů od lovného místa. Ceny ubytování od 300 Kč za den. Chatičky jsou vybaveny lednicí a kuchyňským vybavení pro vaření, plynovým vařičem (2 kg bombu lze zakoupit přímo v autocampu nebo na benzínové pumpě). Vařit je povoleno před chatičkou. Prostor areálu je možný i pro stany a karavany….

Lokalita

LÁZNĚ BOHDANEČ

Kontakt

Jedlička VOJTĚCH

777 246 516

atclaznebohdanec@seznam.cz

http://kempbohdanec.cz

Pravidla lovu:

Háčky bez proti hrotu, kaprová podložka, slušné zacházení s rybami, lov 24 hodin.

Nejčastěji chycené druhy ryb v revíru:

Amur, candát obecný, cejn, jeseter, kapr, karas, lín, perlín, plotice, okoun, štika, sumec, úhoř… Kapři a Amuři – trofejní kusy!

Stránky na Fecebooku: https://www.facebook.com/Autocamp-Lazne-bohdanec

Nejčtenější články

První chytání, aneb, co musí udělat rybář, než začne chytat

Máme platné rybářské dokumenty, doma jsme si udělali přípravu a vše potřebně nachystali k vodě, včetně svačiny a pití a právě jsme dorazili k vodě … co vše předchází chytání? Hodíme hned silon s návnadou do vody a začneme? Rozhodně ne!

Kačení máma, opeřený Rambo a Terminátor v jednom

O letošní letní výpravě na Sumce se s námi u vody skamarádila kačení rodinka, máma a její čtyři mladé. My je krmili, oni nás obšťastňovali svojí přítomností. Běda jiným kačenám, které nás chtěli také navštívit. Ty naše kačení máma hnala tak urputně, že z ní šel až strach.

Potlačení pachové stopy na nástrahách i návazcích

Některé ryby mají opravdu dobře vyvinutý čich. V zásadě se ryby dělí do dvou skupin, jedny mají vysoce vyvinutý čich, ale za to horší zrak a druhé mají výborný zrak, ale horší čich. A právě ty druhy, co dobře vnímají různé pachy, můžeme přelstít drobnou vychytávkou.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím