Rybářský rozcestník

Chalupa se zahradou

19.5.2024

Chalupa v obci Lutová: 2 ložnice, celkem pro 2 až 4 osoby. Orientační cena (za osobu za noc): léto 470kč.

Chalupa se zahradou

Lokalita

Lutová, 37806, (okres Jindřichův Hradec)

Lutová

37806

GPS 48.991015, 14.912059

Chalupa se zahradou se nachází v obci Lutová na Třeboňsku, 4 km od Chlumu u Třeboně. Okolí chalupy je protkané cyklostezkami a pěšími trasami, které vedou kolem nespočtu rybníků.
Chalupa se pronajímá pouze v letní sezoně. K dispozici je terasa, zahrada s posezením, wi – fi, vybavená kuchyně a televize. Pobyt s domácím mazlíčkem není možný. Všechny služby a obchody včetně doktora, lékárny, obchod pro cyklisty a rybáře se nachází v Chlumu u Třeboně.

Nejčtenější články

Zpráva z MiČR handicapovaných rybářů a žen v plavané 2024

Vážení přátelé sportovní rybařiny, plavané především! O posledním dubnovém víkendu proběhlo na Labi v Mělníku Mistrovství ČR handicapovaných rybářů v plavané s účastí polských závodníků a Mistrovství ČR v plavané žen. Mistrem republiky mezi handicapovanými rybáři se stal Radim Kozlovský z MO Kladruby, domácí šampionkou v plavané je pak Hana Purkrábková z MO Plaňany…

Nejoblíbenější rybářské závody na světě

Svět rybaření a hazardních her má nečekaná spojení, kde se sofistikovaný a zajímavý svět kasin prolíná s vášní pro rybaření. V posledních letech se objevily jedny z nejzajímavějších a nejoblíbenějších automatů, které ztělesňují rybářské umění. Díky odlišnostem a rozmanitosti rybářských témat přitahují tyto hry pozornost jak rybářských nadšenců, tak hráčů.

Územní kolo Zlaté udice 2024

Český rybářský svaz, z. s., Západočeský územní svaz a místní organizace Stříbro pořádají ve dnech 31. května až 2. června 2024 Územní kolo rybářské soutěže mládeže ZLATÁ UDICE 2024…