Rybářský rozcestník

Chatky u řeky Sázavy

Areál se nachází ve středních Čechách, na samotě, nedaleko malé obce Horka II (potraviny), 30 km jižně od Kutné Hory a 40 km severně od Humpolce. Soubor chatek je obklopen krásnou přírodou u řeky Sázavy, kde můžete rybařit, půjčit si pramice, zahrát si fotbal nebo volejbal, nebo využít cyklostezek podél řeky. Doporučujeme také navštívit pamětihodnosti v okolí. Se vším rádi pomůžeme a poradíme.

default
defaultSazava-chatky

Lokalita

Kontakt

Jakub Šoukal

728997694

[email protected]

https://www.tabory-cmelak.cz/

Na našem tábořišti můžete obývat účelně zařízenou chatku v uzavřeném areálu, který se nachází přímo u řeky Sázavy, na samotě a s pěkným výhledem na okolní krajinu. Areál je tvořen celkem 25 chatkami a několika společnými budovami.

Každá chatka je vybavena dvěma palandami a úložným prostorem. Možnost parkování přímo u chatky. Dále jsou k dispozici odděleně pánské a dámské sprchy (4x + 4x), stejně jako pánské (3x + 2 pisoáry) a dámské (4x) WC. V další budově se nachází společná profesionální kuchyně (plynový sporák, trouby, mikrovlnná trouba, konvektomat, rychlovarná konvice, myčka na nádobí), kde mohou hosté využít dostupné vybavení. Na kuchyni navazuje společenská místnost s dvěma krby a posezením (jídelní stoly pro 100 osob). K dispozici je na požádání zahradní posezení a ohniště. Parkování je možné u chatky nebo v rámci celého areálu.

Ceník:
1 chatka – 2000 Kč / víkend.

Nabízíme množstevní slevy při rezervaci více chatek.

Nejčtenější články

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….