Rybářský rozcestník

JP Fishing – Vaše Rybářství

Rádi bychom Vás pozvali do nově otevřeného obchodu s rybářskými potřebami v Rychnově nad Kněžnou. Obchod jsme otevřeli 1. 11. 2022 a naší snahou je a bude, abychom Vám, rybářům, nabídli vše, co potřebujete pro své hobby. Sami jsme rybáři a víme, jak je důležité sehnat kvalitní rybářské potřeby za rozumnou cenu. Zároveň budeme dělat maximum pro to, abyste se v obchodě cítili dobře a rádi vám pomůžeme se vším ze světa rybářského sportu. Nabízíme potřeby pro kaprařinu, přívlač, feeder, muškaření i lov sumců.

Adresa

Svatohavelská 95

Rychnov nad Kněžnou

51601

Rybářské potřeby v centru Rychnova nad Kněžnou. Rádi Vám pomůžeme se vším ze světa rybolovu!

Zveme Vás tak do „Vašeho Rybářství“, které sídlí v ulici Svatohavelská čp. 95 v Rychnově nad Kněžnou, vedle budovy Okresního soudu. Zároveň můžete sledovat naše Facebookové stránky na adrese www.facebook.com/vaserybarstvi, kde pro Vás zveřejňujeme nejrůznější informace o našich aktivitách a také pořádáme různé soutěže o hodnotné ceny.

Petrův zdar!!!

Nejčtenější články

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

Nejoblíbenější rybářské závody na světě

Svět rybaření a hazardních her má nečekaná spojení, kde se sofistikovaný a zajímavý svět kasin prolíná s vášní pro rybaření. V posledních letech se objevily jedny z nejzajímavějších a nejoblíbenějších automatů, které ztělesňují rybářské umění. Díky odlišnostem a rozmanitosti rybářských témat přitahují tyto hry pozornost jak rybářských nadšenců, tak hráčů.

Zpráva z MiČR handicapovaných rybářů a žen v plavané 2024

Vážení přátelé sportovní rybařiny, plavané především! O posledním dubnovém víkendu proběhlo na Labi v Mělníku Mistrovství ČR handicapovaných rybářů v plavané s účastí polských závodníků a Mistrovství ČR v plavané žen. Mistrem republiky mezi handicapovanými rybáři se stal Radim Kozlovský z MO Kladruby, domácí šampionkou v plavané je pak Hana Purkrábková z MO Plaňany…