Rybářský rozcestník

Rybník Pokutník

Dobrý den, vítejte na pstruhovém rybníku jménem Pokutník. Revír se nachází z poloviny v lese, kam se můžou případně nerybáři v houbařské sezóně vydat na houby. Na rybník dovážíme ryby výhradně z českých vod, které nejsou dovážené z Polska nebo jiných zemí, kde je ryba přikrmována nežádaným granulátem. Ryba je tak vždy čerstá a výborná pro konzumaci. V rybníce naleznete: pstruha duhového, pstruha obecného, pstruha zlatého, pstruha lososového, okounka a jesetera. Revír je zaměřen pouze na přívlač a muškaření (po domluvě i na splávek nebo položenou) …

Rybník Pokutník

Lokalita

vesnice Petříkov

Velké Popovice

251 69

GPS 49.926266, 14.624466

Kontakt

Vít Bardon

602 158 002

[email protected]

www.pokutnik.cz

Povolenka

ano

Rozloha rybníku

1 ha

Hloubka rybníku

3

Průměrná chycená váha

1

Nejčtenější články

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

Nejoblíbenější rybářské závody na světě

Svět rybaření a hazardních her má nečekaná spojení, kde se sofistikovaný a zajímavý svět kasin prolíná s vášní pro rybaření. V posledních letech se objevily jedny z nejzajímavějších a nejoblíbenějších automatů, které ztělesňují rybářské umění. Díky odlišnostem a rozmanitosti rybářských témat přitahují tyto hry pozornost jak rybářských nadšenců, tak hráčů.