Rybářský rozcestník

Rybník Podskalák

Jedná se o dobře zarybněný revír o rozloze cca 2 ha asi 60 km od Prahy v okrese Kutná Hora mezi obcemi Košice a Nepoměřice. Loví se nepřetržitě 24 hodin denně na 3 pruty. Lov dravců je povolen od 16.6. pouze na umělou nástrahu. Ubytování je zajištěno v domku na hrázi, který umožňuje přespání až 8 osob. Osvětlení je z baterie 12V, bez tekoucí vody, suché WC mimo objekt, kamna na dřevo,PB vařič, venku je k dispozici ohniště a udírna. Kuchyň je vybavena a při nástupu rybaření je připraveno 70 l pitné vody. Potraviny a nápoje lze uložit do sklepa.Nutné jsou vlastní pokrývky. Samozřejmostí je parkování automobilu v místě. Pobyt a lov pro skupinu je sjednáván minimálně na 48 hodin. !!! Po celou dobu pobytu jste jedinými rybáři v lokalitě !!! Rybník nabízí díky tvrdému dnu příjemné koupání, k dispozici je i loďka. Další zajímavostí jsou nedaleké lesy vhodné k houbaření a procházkám

Rybník Podskalák

Lokalita

GPS 49.890177, 15.151410

Kontakt

Ing. Jiří Šibrava

778 215 718

[email protected]

www.rybnikpodskalak.cz

Rozloha rybníku

2 ha

Hloubka rybníku

3

Průměrná chycená váha

10

Nejčtenější články

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….