Rybářský rozcestník

Liščí jezero

Sportovní revír „Liščí jezero“ o rozloze 5 ha, skvěle zarybněný trofejními rybami především kapry o velikosti 6 – 23 kg, sumcem 95 ks 100 – 220 cm, štikou 60 – 120 cm, candátem 60 – 110 cm, amurem 6 – 19 kg, 20 ks jeseter 3 – 8 kg, 5 ks viza velká 5 – 8 kg a to vše zatím pro rok 2015 a nepočítám domorodé ryby co nebyly ještě ani uloveny, se nachází na okraji obce Chabařovice, mezi městy Teplice a Ústím nad Labem. Rozkládá se v revitalizované krajině v blízkosti, nově otevřené rozsáhlé rekreační oblasti okolo letos napuštěného Jezera Milada. Tvoří ho soustava dvou přírodně vzniklých a propojených vodních ploch, tyto rybníky staré 130 let, už 60 roků slouží jako sportovní voda a není možné je vypustit ani slovit, proto se také o to ve známé minulosti, sahající až do 50 let minulého století, nikdo nepokusil. Naše Liščí jezero je díky své poloze velmi dobře dostupné z obou dvou zmíněných měst a oproti mnohem větší sestře Miladě se zde mohou a také se chytají ryby! A to mnohdy i v trofejních velikostech. Příjezd sem, k nám, je po asfaltové komunikaci až na parkoviště před vodní plochou ke klubovně, možný osobním automobilem bez potíží.

Liščí jezero

Lokalita

GPS 50.671085, 13.937149

Kontakt

Aleš Dobíhal

733 419 916

[email protected]

www.liscijezero.cz

Rozloha rybníku

5 ha

Hloubka rybníku

3

Průměrná chycená váha

10

Nejčtenější články

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

Nejoblíbenější rybářské závody na světě

Svět rybaření a hazardních her má nečekaná spojení, kde se sofistikovaný a zajímavý svět kasin prolíná s vášní pro rybaření. V posledních letech se objevily jedny z nejzajímavějších a nejoblíbenějších automatů, které ztělesňují rybářské umění. Díky odlišnostem a rozmanitosti rybářských témat přitahují tyto hry pozornost jak rybářských nadšenců, tak hráčů.