Rybářský rozcestník

Svěcený rybník

Na rybníku Svěcený bylo v loňském roce nově zbudováno 17 mol s rybářskými sruby, kde našim návštěvníkům nabízíme možnost intenzivního rybolovu, kdy nejsou výjimkou úlovky desítek kusů ušlechtilých ryb, tyto atraktivní stanovišťě, která jsou řešena jako pevná mola o rozměrech 3 x 7 metrů se sruby, které skýtají ochranu před přírodními živly a pohodlnou možnost přespání na vestavěných lůžkách. Molo je dokonale přizpůsobeno pro komfortní rybolov dvou rybářů. Ke každému molu je upravena přístupová cesta a stromy, které případně zasahují nad mola jsou pravidelně prořezávány, aby nedocházelo k problémům při nahazování. Zároveň jsou mola dostatečně od sebe vzdálena, takže i začátečník nemá problémy i při třech (čtyřech) povolených prutech s nahazováním. NOVINKOU je též rybolovná sádka na pstruhy, zřízená přímo na vodní ploše rybnika o velikosti cca 150 m2, sloužící pro ty pohodlnějsí, zejména pak pro nejmladší rybáře a děti (chycení snadného úlovku během krátké doby). Zde si můžete zachytat pstruhy a siveny v jakémkoliv množstvi (poplatek 50,-Kč. za kus).

Svěcený rybník

Lokalita

Černíny 44

284 01

GPS 49.8515533, 15.2223469

Kontakt

Martin Kuchař

602 559 833

[email protected]

www.svecenyrybnik.cz

Povolenka

ano

Rozloha rybníku

10 ha

Hloubka rybníku

3

Průměrná chycená váha

10

Nejčtenější články

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….