Rybářský rozcestník

Adamovský rybník

RYBNÍK SE NACHÁZÍ V LESÍCH U LEDENIC SMĚREM NA TŘEBOŇ, PO CCA 2KM NA KRAJI LESA ODBOČTE DOPRAVA (VIZ. CEDULE NA STROMĚ) A DOJEDETE AŽ K HRÁZI RYBNÍKA. Každý sportovní rybář je povinen řídit se těmito zásadami rybolovu: Je povoleno chytat na 3 pruty. Tyto nesmí být vzdáleny od sebe víc než 3 m. Vlastník povolenky si smí ponechat za 24 hod. rybolovu: 1 ks ušlechtilé ryby, 3 ks pstruha duhového, 7 kg ostatních ryb (plotice, cejn, okoun, lín, karas). Úlovek musí být až do ukončení lovu v prostorném vezírku. LOV DRAVÝCH RYB OD 20.5. Na rybníku a v jeho těsné blízkosti je zakázáno ryby zpracovávat (kuchat, škrábat). Lov z lodě je zakázán. Parkování automobilů je povoleno na vyhrazeném parkovišti (na hrázi rybníka). Rybáři jsou povinni dodržovat pořádek a čistotu. Povolenku je nutno mít stále u sebe. Lovící musí mít u sebe podložku na ryby, peán a podběrák. Při odjezdu bude obsluha namátkově prohlížet zavazadlové prostory aut včetně zavazadel. Rybolov je určen pouze pro rybáře – doprovod jen rodinný příslušník!­

Adamovský rybník

Lokalita

Horymírova 261/18

České Budějovice 6

370 06

GPS 48.940173, 14.656507

Kontakt

Pavel Šilhan

607 887 112

[email protected]

www.adamovskyrybnik.cz

Nejčtenější články

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….