Rybářský rozcestník

Apartmán u Rybáků

Ubytování až pro 4 osoby. Povolenky za 250 Kč/osoba/den na soukromý rybník vzdálený cca 12 km, kde lze chytit kromě jiného, pstruha, štiku…, po uloveni možno ryby zakoupit, také prodej nástražných rybiček.

Lokalita

Strašice 387 16

Velenice

Ceník:

  • Ubytování od 1200Kč/noc
  • Povolenkami 250Kc/den/osoba

Ostatní:

  • Minimální pobyt 2 noci

Stylově zařízený apartmán s vlastním vchodem, máte naprosté soukromí, apartmán je v podkroví rodinného domu na konci vesnice s nádherným výhledem na krajinu, máte jen pro sebe venkovní posezení s udirnou, grilem,ohništěm a v letnící sezóně bazén. Kompletně vybavená kuchyň včetně myčky nádobí, kávovaru, horkovzdušné trouby, mikrovlnné trouby, lednice, vařiče. Plochá UHD IPTV Vám zpříjemní večery s běžnými programy nebo s filmy Netflix. Koupelna s hydromasážní m sprchovým koutem s rádiem. Veškeré ložní prádlo, ručníky, hygienické a čistící prostředky a základní vybavení v kuchyni (sůl, pepř, cukr,, káva, čaj) dále je Vám zdarma k zapůjčení vybavení na pingpong, které využijete cca 50 m od domu kde se nachází dětské hřiště s venkovním pingpongovým stolem, možnost zapůjčení tenisových raket, kurt se nachází v areálu koupaliště Kolčava vzdáleného cca 800m, v apartmánu najdete i deskové hry, a hračky pro děti. Možnost hlídání Vašich děti po předchozí domluvě za 150Kč/hod, v obci se nachází občerstvení v Areálu koupaliště ale i hospůdka u Kopů otevřena každý večer. Po dohodě Vám připravíme rádi snídani, oběd nebo večeři.

Více zde: Apartmán v Pošumaví u Rybáků

Nejčtenější články

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….