Rybářský rozcestník

JR Products

Český výrobce rybářských potřeb zaměřený na výrobu podložek, bazénků (vaniček), podběráků atd… Vše vyrobeno z tuzemského materiálu!

Adresa

Dvořákova 565

Trutnov

54101

Kontakt

Jaroslav Řehák

603281846

[email protected]

http://www.jrproducts.cz

Vážení přátelé, obchodníci, naše firma se zabývá výrobou  rybářských  potřeb  od roku 1993. Zaměřujeme se také na zakázkovou výrobu. Jsme schopni vyrobit výrobek podle přání zákazníka.  V  sortimentu výrobků najdete naše vlastní produkty,které jsou vyrobeny z kvalitních tuzemských materiálů,které naše firma podporuje.

vážící sak ….

Jsou to například různé druhy EKO vezírů, rybářských bazénků,podložek,vážících  tašek a saků k přechovávání ryb, tyčových bójek, velkých kaprových podběráků a různých doplňků pro rybáře. Veškerý sortiment našich produktů najdete na  webových stránkách www.jrproducts.cz.

podběrák velký hranatý (plovák camo) …

V případě zájmu o jakýkoliv výrobek nás neváhejte kontaktovat  buď e-mailem, telefonicky, případně pošlete přímou objednávku přes náš  e-shop.

bazének ….

Rádi Vám zboží zašleme přepravní službou na dobírku.

Nejčtenější články

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….