Rybářský rozcestník

Rybníkařství Nymburk

Jsme chovatelé ryb a v roce 2016 jsme se rozhodli, že na Nymbursku postavíme rybí farmu, aby jsme dokázali dodávat naším zákazníkům ryby v množství, které požadují. Zaměřujeme se převážně na chov lína, amura a kapra, ale i na studenomilné ryby jako je pstruh a siven. V naší farmě dostanete celoročně k prodeji nástražní rybky pro rybáře.

Rybníkařství Nymburk

Adresa

Rybářství Nymburk, Kolínská 280/29

Nymburk

28802

GPS 50.1769483, 15.0492022

Kontakt

+420 724 757 709, +420 606 437 631

[email protected]

www.rybarstvi-nymburk.cz

Najdete nás v areálu zahradnictví v Nymburce. Odbočka mezi kruhovými objezdy u Kauflandu. U nás dostanete násadové ryby pro rybniční hospodářství, jezírkové ryby i nástražní rybky.

Hledáte dodavatele čerstvých ryb pro vaši restauraci nebo hotel? Jsme spolehlivý dodavatel čerstvých ryb. U nás koupíte chutné ryby celoročně díky recirkulačnímu chovu. K chovu ryb využíváme špičkový vodní zdroj a to studniční vodu té nejvyšší kvality. Proto jsou naše ryby chutné a bez nežádoucích zápachů, jako je tomu u ryb chovaných v rybnících.

Nejčtenější články

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

Nejoblíbenější rybářské závody na světě

Svět rybaření a hazardních her má nečekaná spojení, kde se sofistikovaný a zajímavý svět kasin prolíná s vášní pro rybaření. V posledních letech se objevily jedny z nejzajímavějších a nejoblíbenějších automatů, které ztělesňují rybářské umění. Díky odlišnostem a rozmanitosti rybářských témat přitahují tyto hry pozornost jak rybářských nadšenců, tak hráčů.