Rybářský rozcestník

FISHINGHOLIDAY s.r.o.

Nabízíme Vám naše více jak patnáctileté zkušenosti se sportovním rybolovem v deltě řeky Pád. Jistě i Vám se donesly informace o kapitálních úlovcích sumců (certifikovaný světový rekord 135 kg), candátů přes 13 kg, parem k metru, stejně jako kaprů a amurů ke 30 kg.

FISHINGHOLIDAY s.r.o.

Lokalita

Kožušany 162

Kožušany - Tážaly

78375

Kontakt

00420 602714576 (v ČR), 00393408790483 (v Itálii)

info@fishingholiday.cz

www.fishingholiday.cz

Delta řeky Pád je velmi úživná pro další u nás známé ryby, jako je bolen, úhoř, cejn, parma i neznámé, jako cípal, sumeček skvrnitý, black bass, jeseter a vyza. Ryby jsou zde i v nejchladnějších měsících roku aktivní a lovitelné, teplota vody v těchto obdobích vyjímečně klesá pod 8°C. Nerybáři mohou obdivovat nádhernou přírodu deltových řek s lagunami a vzácným ptactvem dokonce přímo v chráněných územích, nebo si v sezóně užít mořskou pláž při ústí řeky.

Se svým koníčkem a přáteli můžete na řece strávit i více než týden!

Hausboat PC 32 je vybaven klimatizací, zařízenou kuchyňkou s ledničkou a PB vařičem, sprchou s WC a samozřejmě pomůckami k lovu ryb z lodě. Přístav na řece Pád, kde kotví naše flotila, se nachází ve městě Porto Viro cca 60 km od italských Benátek. Zde můžete také využívat služeb restaurace, pizzerie a v sezóně venkovního bazénu, sociálního zařízení se sprchou …

Nejčtenější články

Haltýř z pračky

Tam, kde je povolený haltýř, tedy bedna na živé rybky, která se pokládá na dno toku, lze ho vyrobit jednoduše ze staré pračky, do které se prádlo dávalo vrchem.

Volba zrnitosti krmení při lovu s method feeder krmítky

Při chytání s method feeder krmítkem je volba zrnitosti krmení velmi důležitá. Kdy chytat se směsí extra jemnou, středně zrnitou, či směsí hrubou? Existuje jednoduchá poučka.

Stravování u vody – krabičková metoda

Na delších rybářských výpravách s kusem salámu a instantními polívkami prostě nevystačíme. Do hry se tak dostává tzv. krabičková metoda, tedy doma uvařená jídla uložená po porcích v krabičkách a pak zamrazená. U vody je pak stačí už jen ohřát.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím