Rybářský rozcestník

CK Travel Support

Cestovní kancelář TRAVEL SUPPORT, spol. s r.o. je specializovaná cestovní kancelář, jejíž hlavní činností je organizování rybářských autobusových zájezdů do Norska. Klientům s vlastní dopravou nabízí kompletní servis od zařízení pobytového místa, přes objednávku trajektových lístků, návrhu optimální trasy až po zajištění zkušeného průvodce.

CK Travel Support

Lokalita

Štefánikova 24

Brno

60200

Nabízíme vám třináctidenní (10 dní pobytu) zájezdy na mořský rybolov v Norsku. Naše zkušenosti a ohlasy našich stálých klientů jasně potvrzují, že vybrané pobytové místo – rybářský areál nedaleko Aure ve středním Norsku, v sousedství ostrovů Smola a Hitra, je ideálním místem pro nezapomenutelnou rybářskou dovolenou.

Nabízíme vám další pobytové místo ve vyhlášené rybářské oblasti v blízkosti ostrovů Hitra a Smøla, rovněž v oblasti Aure, a to v osadě Aukan. Jeho poloha při ústí Ramsøyfjordu a bezprostřední blízkost Trondheimslei z něj činí naprosto perfektní výchozí bod pro Vaše vyjížďky za trofejními rybami. Přijeďte se k nám sami přesvědčit..!

V současné době pracujeme na znovuotevření našeho pobytového místa v osadě URE na Lofotech. Několikaletá rozsáhlá rekonstrukce a modernizace se blíží ke konci, takže se můžete začít těšit na návštěvu svého oblíbeného místa …

Nejčtenější články

Největší dětské rybářské závody na rybníce Konopiště

Pořádáme již třetí ročník dětských závodů pro širokou veřejnost( není třeba rybářského lístku). Loňská účast byla 108 dětí. Každý malý závodník má v ceně startovného (100 kč) zajištěné jídlo a pití a drobný prezent. Do 50tého místa garantujeme věcné a hodnotné ceny.

Ryby v české kuchyni – 1. díl

Ryby se v Čechách konzumují po staletí. Dříve hlavně sladkovodní, nyní si oblibu získaly i ryby mořské. Asi nejvýznamnější rybou u nás byl odedávna kapr. Kapr se začal konzumovat již ve středověku a to díky rozmachu rybnikářství, kdy rybníky patřily k běžné součásti feudálních panství, ale i klášterů. Do výstavby rybníků se pak zapojily později i města.

Ryba v české kuchyni – 3. díl

Jak bylo uvedeno v minulých dílech, ryby se ve středověku objevovaly na stolech především šlechty, měšťanů a bohatších sedláků, ovšem postupem času si je mohl dopřát i chudý lid. Zakoupit se daly třeba na trzích, kde tehdy fungoval také barterový systém (směnný obchod), takže chudší vrstvy obyvatel mohly zakoupit nebo častěji směnit ryby od říčních rybářů, kteří je na trh dodávali. Rybáři občas ryby směnili za jiné zboží, za maso od řezníků, zeleninu, ale také košíky, či jiné potřeby do domácnosti, ale i pro práci.