Rybářský rozcestník

Kemp Stará papírna

Ubytování v apartmánech nebo chatách(případně vlastní karavan, bivak…) přímo u řeky Lužnice. Mimo sezonu po dohodě možnost občerstvení. Chytání mnoha druhů ryb, ať už z pevniny nebo z téměř hektarového ostrova v řece Lužnice. Chytání nad i pod jezem….

KempchatkyKempObyvaci-pokoj-kuchne-51-2

Lokalita

Dobronice u Bechyně 51

Kontakt

Sedmidubský

732165906

[email protected]

http://nastarepapirne.cz

Název kempu je z historie která sahá až do 18 století kde na místě dnešní restaurace stával mlýn. Traduje se že mletí obilí nebylo výnosné a tak se v období 1 světové války tehdejší majitelé rozhodli přejít na výrobu papíru za pomocí energie získané z dnes již zapomenutého mlýnského kola.

Přestavěno na kemp bylo v období komunistické éry. Kdy se národní podnik Stavby Silnic a Železnic ( SSŽ )  rozhodl zde vytvořil letní kemp pro mládež. Později toto místo dostalo svého názvu OSTROV MLÁDÍ.

Kemp se nachází v lese, na jedné straně hraničí s chráněnou přírodní rezervací Kukle a na druhé straně  lemuje řeku Lužnici s vlastním kempovým ostrovem, kde můžete stanovat. Je zde zaručen naprostý klid od okolního světa.

Ceník:
Ubytování v chatkách od 200,-/noc, apartmány od 1500,-/noc

Nejčtenější články

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….