Rybářský rozcestník

Rybářské potřeby BEJSfish

V našem obchodě a na e-shopu nabízíme mimo naše produkty, i mnoho jiných rybářských potřeb několika renomovaných firem jak tuzemských tak zahraničních. Jsme mladá dynamicky se rozvíjející česká firma, která vznikla v roce 2009. Zabýváme se výrobou, maloobchodním a velkoobchodním prodejem rybářský potřeb. Své mnohaleté zkušenosti z lovu ryb, přenášíme na námi vyráběné produkty, které nabízíme pod značkou BejsFish. Díky těmto zkušenostem víme co nabídnout a s čím poradit.

Adresa

Pražská 835

Náhod

Kontakt

Přemysl Čejp

725736967

[email protected]

http://www.rybareni.com

K výrobě používáme vždy čerstvé a kvalitní suroviny! Všechny receptury našich produktů jsou originální, námi vymyšlené a před samotným prodejem pečlivě odzkoušené. V naší nabídce naleznete boilie, pop-up, pelety, dipy, boostery, obalovací pasty, suroviny pro výrobu boilie, esence, krmítkové směsi, method mixy apod. Dále nabízíme zátěže, krmítka, feeder krmítka, rybářské doplňky aj.

Nejčtenější články

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

Nejoblíbenější rybářské závody na světě

Svět rybaření a hazardních her má nečekaná spojení, kde se sofistikovaný a zajímavý svět kasin prolíná s vášní pro rybaření. V posledních letech se objevily jedny z nejzajímavějších a nejoblíbenějších automatů, které ztělesňují rybářské umění. Díky odlišnostem a rozmanitosti rybářských témat přitahují tyto hry pozornost jak rybářských nadšenců, tak hráčů.