Rybářský rozcestník

ML SPORT Rybářské potřeby

Pordejna rybářských potřeb i e-shop. MLSPORT.cz nabízí opravdu široký sortiment potřeb pro rybáře. Letité zkušenosti z prodeje, ale i aktivního sportovního rybaření využíváme, abychom vám nabídli nejlepší rybářské potřeby na trhu, lákavé ceny a neustále nové zboží.

ML SPORT Rybářské potřeby

Adresa

Bohunická 238/67, Horní Heršpice

Brno

619 00

GPS 49.167290, 16.606361

Kontakt

+420 724 775 582

[email protected]

http://www.mlsport.cz/

Hledáte kvalitní rybářské vybavení od ověřených, vám známých výrobců? Pokud ano, pak nás určitě navštivte v naší kamenné prodejně v Brně. Úctyhodná prodejní plocha umožňuje prezentovat veškerý námi nabízený sortiment. Přítomen je navíc profesionální personál, který vám kromě pomoci při samotném výběru poradí, které vybavení bude nejvhodnější.

Proč nakoupit v naší rybářské prodejně?

  • Ucelená nabídka na všechny rybolovné techniky
  • Nabídka vybavení i na moře
  • Garantujeme rychlé dodání v ČR i na Slovensko
  • Nabízíme dopravu od 1 500 Kč zdarma
  • ML Sport tvoří aktivní rybáři s bohatými zkušenostmi
  • Pečlivě vybíráme sortiment a zaručujeme jeho kvalitu
  • Sledujeme ceny na trhu, kterým se aktivně přizpůsobujeme a snažíme se je držet na nízké úrovni

Kde se nachází brněnský ML Sport?

Prodejna rybářských potřeb ML Sport v Brně se nachází hned vedle hlavní výpadovky na Vídeň na ulici Bohunická 67. Pohodlně se k nám dostanete městskou hromadnou dopravou a zaparkujete automobilem – pro návštěvníky vyhrazeno parkování ZDARMA přímo před vchodem do prodejny!

Nejčtenější články

Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….