Rybářský rozcestník

Maringotky Ivanka a Natálka

16.5.2024

Chata v obci Lužany: 2 ložnice, celkem pro 1 až 7 osob. Orientační cena (za apartmán za noc): léto 1.150kč, zima 650kč.

Maringotky Ivanka a Natálka

Lokalita

Lužany, , (okres Jičín)

Lužany

GPS 50.442268, 15.475991

Maringotky Natálka a Ivanka jsou situované v autokempu Lužany, necelých 100 metrů od pláže rybníka Marešák. Jsou vybavené sprchou, toaletou, kuchyňkou a TV. Hosté si mohou posedět v pergole, grilovat i udit.
Rybáři naleznou revír s kapry a pstuhy 500 m od ubytování (povolenky k prodeji u ČRS Dvůr Králové). Okolí je vhodné pro turistiku, cykloturistiku i výlety např. na hrad Pecka, do nedalekého Jičína nebo safari ZOO ve Dvoře Králové.

Nejčtenější články

Zpráva z MiČR handicapovaných rybářů a žen v plavané 2024

Vážení přátelé sportovní rybařiny, plavané především! O posledním dubnovém víkendu proběhlo na Labi v Mělníku Mistrovství ČR handicapovaných rybářů v plavané s účastí polských závodníků a Mistrovství ČR v plavané žen. Mistrem republiky mezi handicapovanými rybáři se stal Radim Kozlovský z MO Kladruby, domácí šampionkou v plavané je pak Hana Purkrábková z MO Plaňany…

Nejoblíbenější rybářské závody na světě

Svět rybaření a hazardních her má nečekaná spojení, kde se sofistikovaný a zajímavý svět kasin prolíná s vášní pro rybaření. V posledních letech se objevily jedny z nejzajímavějších a nejoblíbenějších automatů, které ztělesňují rybářské umění. Díky odlišnostem a rozmanitosti rybářských témat přitahují tyto hry pozornost jak rybářských nadšenců, tak hráčů.

Územní kolo Zlaté udice 2024

Český rybářský svaz, z. s., Západočeský územní svaz a místní organizace Stříbro pořádají ve dnech 31. května až 2. června 2024 Územní kolo rybářské soutěže mládeže ZLATÁ UDICE 2024…