Rybářský rozcestník

Karavan od Carbon Tear skvělá volba

Společnost Carbon Tear vznikla 2007. Její členové ji založili s předsevzetím dělat špičkové, funkční a designové minikaravany, a to se jim povedlo. Značka Carbon Tear představuje spojení luxusu a funkcionality ve světě outdooru. Tyto karavany jsou totiž ve své třídě bezkonkurenční. Karavany od Carbon Tear lze využít celoročně, a i v těch nejnáročnějších podmínkách. Můžete s ním jet v létě do Itálie na pláž a popíjet vínko pod pergolou ale stejně tak s ním můžete jet v lednu do Norska na rybolov a přenocovat v extrémních podmínkách.

Adresa

CarbonTear Czech Republic, Tovární 1212

Chrudim

537 01

Kontakt

ZRŮST TRAILERS s.r.o.

+420 604 822 449, +420 602 304 973

[email protected]

https://www.carbontear.cz/

Špičkové vybavení zahrnující solární panely na topení a elektřinu, pergolu, kuchyň a venkovní sprchu zaručují komfortní cestování. Tažná oj se stabilizátorem, tlumiče a možnost postavení stanu na střeše předurčuje karavany i k těm nejnáročnějším podmínkám. Překvapí vás svojí velikostí a lehkostí zároveň. Vše je ruční výroba a jedinečný design. Zákazník, pokud chce, si může nechat udělat interiér na míru.

„ Již od mala se pohybuju kolem aut, moje společnost Zrůst Trailers vyrábí přívěsy, podvalníky a návěsy. Provádíme i servis. Takže k těmto věcem mám vztah a mám s nimi velkou zkušenost. A proto jsme se rozhodli dělat i tyhle karavany, protože jsou funkční, vyladěný a něco vydrží“ dodává s úsměvem jeden z majitelů Carbon Tear.

Karavany Carbon Tear si můžete buď jednoduše koupit, nebo nechat vyrobit na zakázku a nebo si je jednoduše můžete půjčit. Společnost Carbon Tear má totiž i půjčovnu.

„Půjčovnu jsme udělali hlavně proto, jelikož jsme chtěli, aby lidé měli možnost si naše karavany vyzkoušet. Aby viděli, tu funkčnost a ten komfort pohromadě. Jak snadno se s nimi jezdí a co všechno je s nimi možné.“ Dodává obchodní ředitel a manažer půjčovny Milan Metelka.

Máte o karavany zájem. Chcete si karavan půjčit? Nic Vám v tom nebrání, můžete zde: https://www.carbontear.cz/

Nejčtenější články

Zpráva z MiČR handicapovaných rybářů a žen v plavané 2024

Vážení přátelé sportovní rybařiny, plavané především! O posledním dubnovém víkendu proběhlo na Labi v Mělníku Mistrovství ČR handicapovaných rybářů v plavané s účastí polských závodníků a Mistrovství ČR v plavané žen. Mistrem republiky mezi handicapovanými rybáři se stal Radim Kozlovský z MO Kladruby, domácí šampionkou v plavané je pak Hana Purkrábková z MO Plaňany…

Nejoblíbenější rybářské závody na světě

Svět rybaření a hazardních her má nečekaná spojení, kde se sofistikovaný a zajímavý svět kasin prolíná s vášní pro rybaření. V posledních letech se objevily jedny z nejzajímavějších a nejoblíbenějších automatů, které ztělesňují rybářské umění. Díky odlišnostem a rozmanitosti rybářských témat přitahují tyto hry pozornost jak rybářských nadšenců, tak hráčů.

Územní kolo Zlaté udice 2024

Český rybářský svaz, z. s., Západočeský územní svaz a místní organizace Stříbro pořádají ve dnech 31. května až 2. června 2024 Územní kolo rybářské soutěže mládeže ZLATÁ UDICE 2024…