Rybářský rozcestník

Roubenka Evelínka

16.5.2024

Chalupa v obci Hamr na Jezeře: 1 ložnice, celkem pro 4 až 4 osoby. Orientační cena (chalupa za noc): léto 2.100kč, zima 1.700kč.

Roubenka Evelínka

Lokalita

Hamr na Jezeře, , (okres Česká Lípa)

Hamr na Jezeře

GPS 50.696746, 14.839917

Přijeďte do kouzelné nové roubenky, ve které vůně dřeva okouzlí každého. Nacházíme se v rekreační oblasti, kde vás přivítají nádherné borovicové lesy, čistý vzduch a jezero s tou nejkrásnější písečnou pláží. Ideální místo pro příznivce cyklistiky, in – line, houbaření, rybaření a procházek nádhernou přírodou, kde je velký výběr různých výletů. V zimě krbová kamna vykouzlí příjemnou a útulnou atmosféru a všude přítomné ticho umožní klidný a posilující spánek. Objekt je samostatný, takže budete mít dostatek soukromí. Je vhodný především pro nadšené cyklisty, ale i romantický pár zde najde klid a pohodu. Uvnitř je k dispozici vše co potřebujete plně vybavená kuchyňka, Smart TV, gril, venkovní sezení. Nadkrokevní izolace v létě drží chlad a v zimě teplo. Elektrické podlahové vytápění má dva samostatné termostaty s regulovatelnou teplotou. Na požádání je možnost dát do ložnice dětskou postýlku vč. dětské židličky. Možnost umístění kol nebo lyží v garáži majitele. Individuálním potřebám se budeme snažit vyhovět.

Nejčtenější články

Zpráva z MiČR handicapovaných rybářů a žen v plavané 2024

Vážení přátelé sportovní rybařiny, plavané především! O posledním dubnovém víkendu proběhlo na Labi v Mělníku Mistrovství ČR handicapovaných rybářů v plavané s účastí polských závodníků a Mistrovství ČR v plavané žen. Mistrem republiky mezi handicapovanými rybáři se stal Radim Kozlovský z MO Kladruby, domácí šampionkou v plavané je pak Hana Purkrábková z MO Plaňany…

Nejoblíbenější rybářské závody na světě

Svět rybaření a hazardních her má nečekaná spojení, kde se sofistikovaný a zajímavý svět kasin prolíná s vášní pro rybaření. V posledních letech se objevily jedny z nejzajímavějších a nejoblíbenějších automatů, které ztělesňují rybářské umění. Díky odlišnostem a rozmanitosti rybářských témat přitahují tyto hry pozornost jak rybářských nadšenců, tak hráčů.

Územní kolo Zlaté udice 2024

Český rybářský svaz, z. s., Západočeský územní svaz a místní organizace Stříbro pořádají ve dnech 31. května až 2. června 2024 Územní kolo rybářské soutěže mládeže ZLATÁ UDICE 2024…